Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ако се карате с всички, има си причина – от утре Меркурий влиза в Телец и всичко ще се оправи
Автор: Екип Varna24.bg 20:20 / 14.05.2024Коментари (0)1435
©
Ако се чувствате така, сякаш взаимодействието ви с приятели, колеги и любими хора е било по-неприятно, директно и дори натоварено с конфликти от обикновено, не сте сами. Благодарение на своята ретроградност, Меркурий, планетата на комуникацията - която влияе не само на това как се свързваме с другите и изразяваме себе си, но и на това как мислим - се движи през кардиналния огнен знак Овен, известен с това, че е динамичен, конкурентен, до точка, настоятелна, независима и на моменти аргументирана, за повече от два месеца.

Това е изключително продължително посещение, като се има предвид, че Меркурий понякога прекарва само 15 дни в един знак! Но в сряда, 15 май, планетата на комуникацията най-накрая се придвижва към Телец, надеждният, търсещ удоволствия неподвижен земен знак, пише Dnes.bg. На свой ред общуването и връзките ще придобият по-бавен, обичащ красотата, практичен, ориентиран към взаимоотношенията и понякога упорит тон.

А ето и всичко, което трябва да знаете, за да се възползвате максимално от транзита на Меркурий в Телец

Какво означава Меркурий в Телец?

Меркурий, планетата, която контролира комуникацията, транспорта и технологиите, посещава Телец, вторият знак на зодиака, символизиран от Бика, всяка година, обикновено през април и/или май. За да добиете представа за природата на Телец, добре е да вземете предвид факта, че той се управлява от Венера, планетата на взаимоотношенията, ценностите, красотата, печеленето на пари и преживяването на удоволствието. В резултат, природата на Телеца е артистична, обичаща лукса, внимателна, чувствена и по-бавна.

Всъщност една от най-очевидните черти на Телеца е желанието му да прекарва времето си със своя собствена скорост. Ако някой го кара да действа по-бързо от това, което би предпочел, Телецът може да се възпротиви, като се има предвид неговата склонност към негъвкавост. В същото време той е известен със своето търпение и способност да представя идеи по дипломатичен и прагматичен начин.

Въпреки това, когато Меркурий е в Телец, ние сме по-склонни да бъдем преднамерени, решителни и да не бързаме да вземаме решения. Бихте могли да се сблъскате по-лесно с другите просто в резултат на по-упоритата комуникация. И може да бъде по-трудно да се потопите в експериментите, тъй като Телецът предпочита да се придържа към изпитани подходи. Когато Меркурий е във фиксиран знак, може да откриете, че е по-лесно да следвате плановете си и по-лесно да постигате целите си.

Също така трябва да се отбележи, че Телецът е свързан с втория дом на доходите, така че този период ще е идеален за работа в мрежа и проучване на нови начини за увеличаване на паричния ви поток.

Какво можете да очаквате по време на пътуването на Меркурий през Телец през 2024 г.?

През 2024 г., скоро след като премине в знака на Телец, в петък, 17 май, Меркурий ще се сблъска с Плутон, планетата на регенерацията, подхранвайки търкания, ако сте твърде непреклонни да имате надмощие в комуникацията си.

На 27 май пък Меркурий формира хармонизиращ секстил към ръководителя на задачите Сатурн, планетата на границите и ангажираността, което поставя началото на здравия разум и практическите разговори и изследвания. 

А в петък, 31 май, бихте могли да преживеете пробив, светлинни моменти и шокиращи неочаквани новини, благодарение на това, че Меркурий обединява силите си с променящия правилата Уран.

Ето как Меркурий в Телец 2024 ще ви повлияе въз основа на слънчев знак: 

Овен

След като два месеца Меркурий се движеше напред-назад през вашия знак, насърчавайки ви да помислите как искате да се представите пред света, най-накрая можете да обърнете страницата. Сега Меркурий се движи през вашата зона на парите (2 дом), възпламенявайки способността ви да проучвате начинания за увеличаване на доходите, както и да обменяте идеи с приятели и колеги. Освен това ще се почувствате така, сякаш сте получили зелена светлина да изследвате и затвърдите самооценката си.

Телец

Пътуването на планетата на комуникацията през вашия знак е възможност да представите идеи, които сте измисляли през последните два месеца, докато Меркурий се движеше през вашата зона за духовност. Сега планетата минава през вашия първи дом и ще имате по-голямо желание да влезете в светлината на прожекторите и да отстоявате своите нужди, желания и перспектива. Ако сте искали да промените нещо, свързано с вашата "лична марка“ — т.е. вашето самочувствие и личен стил — сега е вашият шанс да проучите следващия си ход.

Близнаци

Докато Меркурий, вашата управляваща планета, се движи през вашата зона на духовност (12 дом), може да бъдете призовани да направите крачка назад от обичайната си високоенергийна суматоха, за да дадете приоритет на спокойните, внимателни дейности. Медитирането, воденето на дневник, дори правенето на дълги разходки и оставянето на ума ви да блуждае може да ви подейства възстановяващо. Въпреки че обикновено предпочитате да се свързвате с други хора, отколкото да стоите сами, отделянето на време за себе си сега може да постави основите за още по-динамична комуникация през юни.

Рак

Докато Меркурий се движи през вашата зона за работа в екип (11 дом), вие имате чиста писта за обединяване на усилията с приятели и колеги за постигане на общи цели. В резултат на съвместните усилия, вие също ще се почувствате по-свързани, забелязани и оценени за уменията, които предлагате на масата. Това също е секторът, който контролира дългосрочните стремежи, така че ще е добре да помислите как можете да приложите нов подход за постигане на нещо, което сте имали в списъка си с желания от години.

Лъв

Пътуването на Меркурий през Телец активира вашия кариерен сектор  (10 дом) в наталаната ви карта, така че ще откриете, че сте потопени в разговори и изследователски проекти, които са свързани с вашите големи професионални цели. Това е идеалният момент да поемете повече отговорност, лидерска позиция или възможност да поемете управлението на мащабно начинание. И е възможно през последните два месеца, докато Меркурий беше във вашата зона на висше образование (9 дом), да сте усъвършенствали умения, които сега можете да приложите, за да оставите своя отпечатък по по-публичен начин.

Дева

Благодарение на това, че Меркурий сега ще прекарва време във вашата зона за приключения и висше обучение (9 дом), вие ще бъдете подтикнати да попиете нови знания и да разперите крилата си, издигайки се отвъд типичното си ежедневие. Ако сте искали да пътувате, това е един от най-добрите възможни периоди за 2024 г. за вас и дори това да не е в плановете ви, можете да добавите повече отварящи очите ви преживявания (независимо дали това е посещение на музей или еднодневна екскурзия до близък град, който сте искали да посетите) в календара ви.

Везни

Пътуването на Меркурий през вашата зона на емоционални връзки (8 дом) повишава способността ви да се свързвате с любимите хора по по-дълбок начин. Ще жадувате за смислен разговор — и може би дори малко раздразнени от бърборене на повърхностно ниво — защото искате да надградите върху интимността, която споделяте с най-близките и любимите си хора. Това също е чудесен момент за събиране на информация, свързана със споделени финансови стремежи и планове - независимо дали сте искали да научите повече за определени видове инвестиции, спестовни сметки или видове застраховки.

Скорпион

Когато Меркурий посети Телец, тя озарява вашия сектор на партньорство (7 дом), подобрявайки личната комуникация с приятели, любими хора и колеги. Можете по-лесно да говорите по съществото с ваш сътрудник, за да стратегизирате подхода си към споделена цел. А в бизнеса преговорите и посредничеството получават тласък от тази хармонична социална енергия. Просто имайте предвид, че с Меркурий във фиксиран знак, като вашия собствен, адаптивността може да бъде по-трудна за постигане -затова е още по-важно да работите върху насърчаването.

Стрелец

Меркурий вече е в зоната на ежедневната ви рутина (6 дом), което подхранва способността ви да извършвате всички телефонни обаждания, да изпращате всички имейли и да се грижите за всички задачи, свързани с ежедневната ви суматоха. Може да се чувствате особено разгорещени и продуктивни, като се грижите за бизнес, който преди е бил спрян. И тъй като това е и секторът на уелнеса, това е ключов момент да проучите и проверите всяка практика ум-тяло, за която сте мислили.

Козирог

Планетата на комуникацията прекарва време във вашия сектор на романтика и себеизразяване сега (5 дом), така че сте склонни да подхождате към взаимодействието си с другите по по-безгрижени игрив начин от обикновено. Можете също така да сте по-настроени към творческите си импулси, което е благодат за всички артистични проекти, които сте искали да започнете. Това също е прекрасно време да се свържете с най-близките и най-скъпите и дори да прегърнете да бъдете по-спонтанни, когато правите планове с близки и приятели.

Водолей

Докато Меркурий си проправя път през вашата домашна зона (4 дом), вие ще имате шанс наистина да преместите топката напред във важни разговори и планове с членове на семейството с и. По-вероятно е да започнете тежки дискусии. Възможно е да има тенденция вие и/или вашите близки да се вкопчвате, като се има предвид, че планетата на комуникацията е във фиксиран знак, като вашия собствен, но в крайна сметка ще имате по-голям шанс да попаднете на същата страница . Можете също така да направите крачки в проучването и справянето с ремонта на дома или други задачи около дома.

Риби

С Меркурий във вашия комуникационен сектор (3 дом) социалният ви живот е особено оживен и желанието ви да учите и да се свързвате е извън класациите! Може да ви се иска да придобиете нови умения, да размените бележки с приятели и близки за нещо, което наскоро сте прочели, и да се насладите на пътуване на къси разстояния. Докоснете се до тази енергия, като си позволите да прехвърчате от едно интересно преживяване към следващото, тъй като това може да доведе до връзка и растеж.



Още по темата: общо новини по темата: 597
29.05.2024 »
28.05.2024 »
26.05.2024 »
25.05.2024 »
22.05.2024 »
21.05.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофи в София
Хороскоп за деня
Реформи в БДЖ
Kатастрофи Великотърновско
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: