Андрей Арнаудов показа сина си, аудиторията е очарована от приликата им

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:59 / 08.07.2021
2048
Андрей Арнаудов забегна на почивка на родното Черноморие заедно с половинката си Емануела Толева и на сина си. Кадрите, които сподели в мрежата, безспорно впечатлиха аудиторията.

Освен с красива жена, Андрей Арнаудов може да се похвали и с умалено свое копие в лицето на тригодишния си син. Малкият вече е почти голям мъж и както изглежда, много прилича на татко си. И определено е щастливо детенце, което може да се похвали с щастливо детство.

Тримата почиват на морския бряг. По всичко личи, че водещият е избрал да съчетае ваканцията и с възможността да движи работните си ангажименти от България. Така, докато събира тен на плажа, той може винаги да е в час какво се случва и в работата. И ако се наложи, да се прибира на прибежки в София.

Не само хлапето събира погледите. Внимание заслужава и младата жена на Арнаудов. Емануела Толева е бивша спортистка и модел и това определено ѝ личи. Понастоящем хубавицата се изявява като телевизионен редактор.

Наследникът им носи традиционното българско име Васил. Момченцето вече е на три години и както показват и кадрите, прави чудесна компания на майка си и баща си. И ако се вярва на снимките, определено се е метнало на баща си.

В края на юни пък родителите му отново имаха възможност да отскочат до морския бряг, коментира още tialoto.bg. Тогава двамата пореха вълните с яхта и също побързаха да се похвалят пред широката аудитория.

За момента семейството се наслаждава на лятото и чудесното време за плаж в България. Дали смятат да отскочат някъде в чужбина, засега не се знае. Но така или иначе най-вероятно ще разберем с топли-топли фотоси в социалните мрежи.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
След като уволняват Албена Михова от "Шоуто на Слави" - тя се раз...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).