Антония Петрова каза истината за раздялата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:53 / 18.05.2023
7723
Информацията, че Антония Петрова-Батинкова и мъжът й Ивайло са пред раздяла, обикаля активно публичното пространство от няколко дена насам. Причината в случая е очевидна – Антония изведнъж спря да качва лични снимки в профила си, както правеше редовно до този момент. Не публикува дори кадър от рождения си ден, който бе на 13 май.

Ние работим заедно, по 24 часа сме заедно, така че дори и физически това, което се пише, не е възможно. Освен това Ивайло е човекът, на когото вярвам от цялото си сърце, така че подобни писания са, меко казано, нелепи.

Просто реших да огранича качването на лични снимки в социалните мрежи заради голямата завист и злоба, които се изсипват върху мен и моето семейство. Явно щастието ни дразни много хора, което доказва, че съм взела правилно решение да не го показвам, тъй като е трън в очите им дори сега".

Както става ясно от думите на Антония Петрова-Батинкова – не става дума нито за изневяра, нито за раздяла, камо ли пък за развод. А дали тя ще качи скоро лични кадри в профила си, както правеше дълги години досега, ще почакаме, ще видим

За да разберем какво точно се случва с Антония и Ивайло, без да влизаме в посоката на спекулациите, я потърсихме лично. Заварихме я да се връща тъкмо от почивка в чужбина. Ето каква беше реакцията й:

"За първи път журналист ми се обажда лично, за да ме попита дали нещо е вярно, вместо да пише разказ по без картинка, защото в случая и такава няма. Благодаря много, това доказва, че има и качествена журналистика. С Ивайло бяхме в чужбина заедно с цялото семейство, за да отпразнуваме рождения ми ден. Тъкмо се прибираме. Чувстваме се прекрасно заедно – и в личен, и в професионален план нещата ни вървят повече от чудесно.", пише "Блиц".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...
Арестуваха Жерар Депардийо
BTV открадна кадър на БНТ?
С присадени сърце и бъбрек: Българинът, покорил Килиманджаро е на...
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).