Бащата на "Господин за един ден" се завръща на големия екран с "Извън пътя"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:41 / 28.03.2018
5775
Задава се официалната премиера на "Извън пътя" - първия изцяло любовен филм на големия български кинорежисьор Николай Волев. След 16 години пауза бащата на "Да обичаш на инат", "Господин за един ден" и "Маргарит и Маргарита" се завръща на големия екран. Премиерната прожекция във Варна е на 31 март от 19:00 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център.

"Извън пътя" разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака, който броди с джипа си сред красотата на българските планини. По време на един от преходите застаряващият творец среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта между 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).