Бесни сте: Игри на волята ли? Не! Игри на лъжата и късмета!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
09:05 / 03.12.2021
1596
Довечера от 20:00 часа ще разберем кой ще е големият победител в третия сезон на "Игри на волята: България“. В специален финален епизод, в полуфинална битка ще се изправят Паулина, Неделчо, Андрей, Симеон и Стратимир, а най-силните трима от тях ще продължат към финалната игра. Най-добрият сред тях си тръгне от Арената последен с голямата награда от 100 000 лева.

Вече е ясен и последният полуфиналист в третия сезон на "Игри на волята: България“. В оспорвана и равностойна дълга битка, Стратимир успя да надделее над една от най-силните дами и най-запомнящите се играчи в риалити формата – Елизабет.  

"Игри на волята: България“ беше най-невероятното приключение и най-смелото нещо, което съм предприемала. Искам да вдъхновявам малките дечица, да разговарям с тях как се тренира, как се печели и как се губи. Важно е да знаят, че дори и да губиш, всъщност печелиш нещо различно“, сподели Елизабет, след като напусна Арената на почетното шесто място в третия сезон на най-екстремното риалити.

Ден преди големия финал, зрителите станаха свидетели на силните емоции на участниците. Със сълзи на очите Неделчо, Паулина, Андрей, Симеон и Стратимир изгледаха видеата, изпратени от техните близки. Никой от тях не успя да скрие вълнението си, което посланията предизвикаха в ключовия момент от състезанието. Всички те споделиха, че подкрепата на близките им в решаващия етап на играта е много важна и им е вдъхнала още повече сили. 

Ценни съвети и насоки за предстоящите битки воините получиха лично от победителя от предходния сезон на предаването – Милен, който изненада петимата най-добри в последната им среща край огъня.

Част от коментарите във Фейсбук:

- Това ли са полуфиналните Игри на волята? Или по точно Игри на късмета, режисирани от продукцията? Как веднъж не изкара празно? Да не говоря,че трябваше отделни басейни да имат. Какво е това да гледа Елизабет, като извади грешното и той отива и вади неговото си. Супер разочароващ сезон...

- Поредната нагласена битка, егати тъпото предаване, тоя как уцелва само. Вчера какво предимство, а днес какво, просто наистина ни мислят за идиоти тия.

- Борис фактически участва в Игри на лъжата, но е безпрецедентен победител в Игри на волята. Тази помия свърши за мен, когато свърши и участието на Боби. Комплексен играч, умен и достоен Човек с главна буква.


Виж коментарите (3)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).