Бира и безалкохолни ще се леят на концерта на Брегович във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:54 / 11.11.2016
1236
Нито един концерт на Горан Брегович и неговия легендарен Оркестър за сватби и погребения не прилича на обичаен концерт. Настроението на публика и музиканти скача така високо, че феновете пеят и танцуват заедно с любимата си балканска звезда и никой не може да каже колко ще продължи шоуто.

Така ще бъде и на очаквания като голям празник от хиляди варненци концерт на Брегович на 14.11. в Зала Конгресна на Двореца на културата и спорта.

За да отговорят на ентусиазма на феновете, които в понеделник ще пристигнат и от цяла Източна България във Варна, организаторите от Loud Concerts и Елит Мюзик ще осигурят и течно "гориво" за купона.

Бира и безалкохолни напитки ще има в изобилие, всеки ще може да си купи подходящото питие от четирите бара във фоайетата на залата. А най-хубавото е, че баровете ще бъдат на разположение на публиката и преди, и по време на целия концерт. Така Брега, за когото този концерт минава под мотото на наздравицата, ще може не само символично да вдига наздравици с българските си почитатели.

Балканският маестро пристига във Варна от Париж. В часовете преди концерта ще бъде във VIP апартамент на крачка от ДКС, в Swiss-Belhotel Varna.

Самият концерт започва в 20:00. Влизането в залата е от 19:00.

Наличните билетите за концерта, които организаторите от Loud Concerts и Елит Мюзик предлагат в последните дни преди голямото събитие, са по 45 и 55 лв. в Сектори В и D. Билетите за правостоящи са по 30 лв. и дават възможност на феновете да станат участници в мегакупона пред самата сцена.

Билети за концерта на Горан Брегович във Варна могат да се купят от Двореца на културата и спорта.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
След като уволняват Албена Михова от "Шоуто на Слави" - тя се раз...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).