Бразилската футболна звезда Неймар развълнува всички!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:50 / 19.04.2023
576
Бразилия може и да не се представи твърде добре на Световното първенство по футбол през декември 2022 г., затова пък 2023 т. определено ще е специална за звездата на отбора. Самият Неймар съобщава защо в официалния си профил в Instagram.

31-годишният футболист сподели няколко снимки с настоящата си приятелка Бруна Бианкарди и написа, че двамата ще стават родители. "Представяме си живота ти, планираме пристигането ти и знаем, че си тук, за да допълниш нашата любов, и да направиш дните ни още по-щастливи.", пише lifestyle.bg.

В текста, който е споделен и на профила на 29-годишната инфлуенсърка, пише още, че бебето ще се появи "в едно страхотно семейство с брат, баби и дядовци, лели и чичовци, които вече много те обичат".

Неймар и Бруна са заедно от 2021 г., като миналата година се разделиха за кратко преди отново да се съберат. Той вече има едно дете - 12-годишният Дави Лука от връзката си с Каролина Дантас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ето я новата Царица на розата 
Пацо от "Биг Брадър" готов да вземе и двете изоставени "ергенки"
Меган Маркъл се оказа най-недолюбваната знаменитост
Мариела Нейкова разкри тайните на Тибет и даде важни съвети на вс...
Тези популярни тик-токъри вече имат втора рожба
Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).