Деси Добрева вече е във Варна с “Лудо младо"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:43 / 21.06.2018
2813
Усмихната и пълна с енергия, певицата Деси Добрева вече пристигна във Варна във връзка с представянето на авторският си спектакъл “ЛУДО МЛАДО". Премиерата му пред родна публика е в петък вечер – 22 юни от 19.30 ч.  В момента ангелогласната изпълнителка изпипва последните детайли на място в залата и прави последни репетиции с екипа. Билетите за него се продават с пълна сила на касата на залата и на касата на Летния театър във Варна. Цената им е от 15 до 40 лв. според мястото в залата.

Пъстър, зрелищен и много емоционален шоу-спектакълът “ЛУДО МЛАДО" ще зарадва варненската публика, малко след представянето си в София, в началото на май. В препълнената тогава зала 1 на НДК, “всичко живо пееше и танцуваше" заедно с неуморната певица. И във Варна публиката ще чуе любими песни като - “Лудо Младо", “Червената Шапка", “Кой уши байрака", “Море Сокол Пие" и много други. Ще видим Деси Добрева в съвсем различна светлина, подкрепена на сцената от много музиканти, танцьори и вокалистки. В спектакълът участват - трупата на Нешка Робева (танцьори и гимнастички), Димитър Семов – ударни, Борис Таслев – бас, Ангел Демирев и Щерион Пилидов – китара, Юлиан Янев – клавишни,  Михаил Йосифов – тромпет, Димитър Льолев – саксофон, Велислав Стоянов – тромбон, Димитър Тишев – кларинет, Нено Илиев от Romaneno Project – акордеон и вокали, Добри Рахнев - гайда, Нора Калчева – виолончело.

Неповторимо, истинско музикално-танцово и мултимедийно шоу от световна величина – “Лудо Младо" ще накара всеки в залата да се чувства млад и зареден. Самата Деси споделя за шоуто, че “е подготвено с много любов за зрителите, която няма как да не бъде усетена"!

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нова мода сред известните дами у нас
Как да помогнем на детето да заспи само?
Вижте как сами да ремонтирате електрическата си четка
Една звезда на 82: Тя e известна актриса, която произхожда от въз...
Слабото място на хиляди шофьори
Вижте за колко милиона се продава имението на Матю Пери


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).