Двойката, сочена за фаворит напусна "Един за друг"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:38 / 13.05.2024
1229
Лидерите в генералното класиране отпаднаха на крачка от финала

Двойката с най-голяма натрупана сума в семейния бюджет в “Един за друг" отпадна от любовната надпревара само на крачка от финала. Светослав и Сияна се нуждаеха от задължителна победа в днешното отборно изпитание, но завършиха трети, което ги изпрати пред телевизора за втора поредна седмица. Там те се изправиха срещу инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир и загубиха позитивния вот, тръгвайки си от Вилата на любовта дни преди последния етап на състезанието.

Денят за влюбените започна с размяна на романтични изненади. Кавалерите поднесоха букети цветя с балони в леглата на своите половинки, а те им върнаха жеста, написвайки любовни писма, в които изразяват безрезервната си любов към тях. Изненадите за всички не спряха дотук - всяка двойка получи и послание от най-скъпите си хора.

Груповото предизвикателство изпита издръжливостта, волята и силата на всички участници. Победата завоюваха младите юристи Йордан и Елизабет, които приключиха седмицата на първо място във временното класиране. Първи от изпитанието отпаднаха София и Тихомир, за които това означаваше и първа номинация този сезон, пише NOVA. Брокерът Светослав и неговата половинка Сияна завършиха трети и се озоваха пред телевизора за втора поредна седмица.

Положителният вот стигна до равенство, което отново бе решено от любимците на зрителите Петър и Галена. Те дадоха своя глас в полза на Тихомир и София и така изпратиха Сияна и Светослав у дома на крачка от големия финал.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5868):
16.06.2024 Спират снимките на "Ергенът", шоуто било скъпо
16.06.2024 Роксана се омъжи за трети път. БГ звезди гостуваха на сватбата на
годината
16.06.2024 Филип Буков има присадена кожа след тежка травма
16.06.2024 Дъщерята на президента превзема киното
16.06.2024 Мария Илиева прецакала Ивана в "Гласът на България"?
16.06.2024 Той е голям талант, ще го гледаме по-често на малкия екран
Още новини от Любопитни новини:
Той е голям талант, ще го гледаме по-често на малкия екран
Сиромахов за най-страшните женски реплики по време на мач
Райските кътчета в Родопите с водопадите
Ужас с привкус на джаз: Защо Джон Бон Джоуви мрази сватби
Гатьо тотално отсвири Бони
Георги Парцалев: Всеки път, когато срещах любовта, съдбата ми я о...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).