Феноменални гласове отново на сцената на "Откритие"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:39 / 20.04.2016
2198
Феноменални гласове ще прозвучат отново от сцената на Международния музикален фестивал "Откритие", който тази година празнува 25-ата си годишнина. За феновете на фестивала е подготвен концерт на звездите-лауреати на "Откритие" и специалните гости на фестивала. Публиката ще може да види своите любимци Лука Сепе, Георги Христов и Михай Траистариу.

Музика, мода и изкуство, филми, промоция на книга, са част от фестивалната програма която ще продължи от 16 - 22 май във Варна. "Откритие" ще бъде домакин и на Годишната среща на Изпълнителния борд на Световната асоциация на организаторите на фестивали и артисти (WAFA).

През годините на варненска сцена са за изявявали певци и автори на песни от 57 страни от шест континента. "Гордеем се, че успяхме да си изградим репутация на престижен международен фестивал за поп музика, и многото страни, участвали на нашия фестивал доказват това", сподели Доно Цветков, основател и директор на "Откритие". "Тази година се прибавят още две страни към географската ни карта - Филипините и Индонезия. Имаме уникалната възможност да представяме толкова различни култури".

Сред изпълнителите, чиито успешни кариера започнаха от "Откритие", са лауреатите на фестивала Миро и Галя (екс "Каризма"), Деси Добрева, както и носителката на Грами Джия Руа.

В историята на "Откритие" са записани участията на Филип Киркоров, Ингрид, Силвия Медзаноте, Джон Лоутън, Фабрицио Фаниело, Лудвиг Галеа, Лука Сепе, Love Italy Band и цяла плеяда български поп, рок, джаз и естрадни звезди. Фестивалът "Откритие" се организира от Фондация "Откритие".


Виж коментарите (0)

Още по темата (66):
30.08.2022 Чикс и Джани Валино: "Откритие" е една най-големите възможности за певци, композитори и автори от цял ​​свят!
27.07.2022 Ивелина Балчева: Фестивалът "Откритие" откриваше музикални "открития" преди големите формати
28.06.2022 Китаристът на Б.Т.Р. "искрено и лично" за ММФ "Откритие"
23.06.2022 Популярна певица от Киргизстан със светъл спомен от Варна
21.06.2022 "Откритие" продължава да открива нови пътища към своята публика
26.05.2022 Александрина Симеон: Музиката свързва хората, дава им нови идеи и импулси!
Още новини от Любопитни новини:
Русенската и Варненската опера гостуват на Люлякови музикални веч...
Почина дизайнерът, който изработи свещеническо облекло за папа Йо...
Световноизвестен певец с български корени празнува днес
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Ако работите на компютър, не забравяйте правилото 20-20-20 и пийт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).