Гала уредила Стефан при Рачков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:42 / 14.10.2022
958
Гала и Стефан ще гостуват тази седмица при Димитър Рачков и новото му шоу. Водещата на "На кафе" я гледаме всеки делничен ден, а сега ще й се радваме и през уикенда. Тя ще е в компанията на всезнаещия си мъж, които обича да надвиква всички гости в студиото. Предстои да видим дали Стефан Галкин няма да се уреди с постоянна работа в шоуто, за ужас на зрителите.

На сцената на "С Рачков всичко е възможно“ тази седмица ще се качат още е Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата, Явор Борисов, Петър Калчев, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Петьо Петков – Шайбата и Станимир Гъмов ще станат част от едни от най-смешните предизвикателства на Димитър Рачков в предаването досега, пише lupa.bg. Двамата актьори ще изпитат бързината на мисълта си и уменията си да римуват. От техните верни и грешни отговори ще зависи колко високо ще полетят в студиото и колко рязко ще паднат в познатата игра "Ти, лети, лети“.

В събота любимите "Таратанци“ ще бъдат заменени от два състава на "Щурата банда“. Отгатването на фрази и изрази единствено с помощта на тялото, зрителите ще видят в "Ко каза, ко?!“ и "Счупен телефон“. Подът на студиото ще се превърне в главно действащо лице в изписването на думи с тяло в "Абевегедейка“, а Геро и Гъмов ще опитат да пресъздадат картината "Сътворението“ в своеобразна рамка в играта "1D". Финалът на шоуто ще качи актьорите на връх "Горублянка“ под наклон от 22,5 градуса в Лудата стая.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).