Голата истина за Златка Райкова и пловдивската дискотека

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:10 / 01.12.2018
9197
Плеймейтката Златка Райкова се опитва да гради имидж на сериозна жена, ала мнозина си спомнят какви ги е вършила в недалечното минало. Русата фурия е имала толкова много връзки, че дори не си спомня за някои от тях. Моногамността на била присъща на риалити звездата от "Биг Брадър: Мост Уонтед" и тя често въртяла по няколко мъже наведнъж. В Къщата на Големия брат стана ясно, че навремето Златка е имала "флирт", както тя го нарече, с мъжа на съквартирантката си Никита – Борислав Борисов. Запознати издават, че по това време Райкова била сериозно обвързана с ММА боеца Благой Иванов – Багата, но това не й попречило да погледне встрани, пише в. "Уикенд". Плеймейтката се запознала с Боби Ръгбиста в пловдивска дискотека и веднага го харесала заради високия му ръст и големите мускули.

Той също бил впечатлен от сексапилната блондинка и няколко пъти мачкал чаршафите с нея, но авантюрата им така и не прераснала в нещо по-сериозно. Златка го предупредила да мълчи, защото не искала Багата да разбира за измяната й, ала спортистът побързал да разкаже на всичките си приятели, че е спал с нея. "Борислав е точно такъв, какъвто се показва - манипулатор с огромно его. Жените много го харесват и той добре се възползва. Полудява, ако някоя го отреже, тогава вече е способен да направи чудеса, за да стане на неговото. Страхливец е, респектира с визия, но вътрешно е мишка. Обожава да е под светлините на прожекторите. Не искал да се разчува, че е бил със Златка?! Та той на цяла София се похвали!", коментират хора от обкръжението на Ръгбиста, запознати с особеностите на характера му.

И допълват, че най-вероятно той не изпитва особено силни чувства към настоящата си жена Никита Джонсън. Говори се, че Златка редовно кръшкала на Багата, и то с най-различни мъже. В миналото рядко се случвало палавата красавица да стои кротко само с един, а секс списъкът й изобщо не е кратък.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1301):
15.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).