Голям резил в "Стани богат"! Коментар: Абе подбирайте ги малко тези участници. Едно време само читанки участваха, сега всеки ходи!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (11)
13:14 / 29.01.2022
2585
Участничка в "Стани богат" остави зрителите в шок снощи. Йоана Мангезова е геолог по образование, но работи в онлайн магазин. Интересува се от всякакви спортове, слуша всякаква музика и гледа всякакви предавания. Случайността я води в живота и случайно попада в предаването. 

Зрителите на бТВ останаха шокирани от факта, че тя се затрудни на един от първите въпроси, а именно "Названието на кое устройство казва, че то е умно?". След кратко мислене тя отговори правилно, като каза "смартфон". 

По-големи главоболия й създаде друг въпрос, а именно "Кой израз се използва за описание на необлагородени инфраструктурно места или такива с малка растителност?“.

Възможните отговори бяха: А – Сатурнов натюрморт, B – Уранова инсталация, C – Лунен пейзаж и D – Плутонов портрет.

"Разбра ли въпроса?“, попита Михаил Билалов. "Горе-долу, да“, призна Йоана и започна да разсъждава. Още в началото стана ясно, че тя не знае кой е верният отговор. Убедена бе, че е уранова инсталация, а може би и плутонов портрет.

Йоана била чувала тези словосъчетания, но не била сигурна, заради което реши да използва първия си жокер на престъпно ранен етап в предаването. С 50/50 тя се надяваше, че ще прескочи това стъпало, но не успя, след като компютърът ѝ остави сатурнов натюрморт (от натюрморт, изразяване на мъртва природа в изкуството) и лунен пейзаж. Йоана не прие подсказката на водещия и настояваше на своето – сатурнов натюрморт

"Ако държиш, няма никакъв проблем?“, каза ѝ водещият.

"След твоето идване в нашата игра ще настане абсолютен сатурнов натюрморт, съжалявам, грешен отговор. Случайно се опита да дойдеш, случайно поигра, няма драма! Просто ти си геолог и мислих, че го знаеш“, каза Билалов след провала на момичето.

Ето и коментарите на зрители в мрежата:

- "Счупи тъпомера още на 2-ри въпрос";

- "Тази не изкара пари и за една торба гранули за кучето";

- "Тази девойка определено беше най-глупавият участник от началото на сезона. Ясно е, че има фактори като притеснението, които не са за подценяване и могат да окажат много голямо влияние върху играта на човек, но да ползваш 50:50 вместо помощ от публиката за 400 лева и после да избереш сатурнов натюрморт пред лунен пейзаж на какъвто и да било въпрос - това вече си е ясен признак за много ниско ниво";

- "Геолог!? Това ли са днешните геолози...!!?? Тъпо!!"

- "Абе подбирайте ги малко тези участници! Едно време само читанки участваха, сега всеки, който се е взел на сериозно отива там!"

Виж коментарите (11)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).