Майката на Мария Бакалова се замеси в скандал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:34 / 31.03.2023
1357
Докато Мария Бакалова се носи на крилете на любовта с гаджето си Валери Григоров, нейната майка Румяна я брани от злобни коментари в социалните мрежи. Дискусиите, в които влиза на тема колко талантлива е Мария, обаче й изиграха лоша шега. В опит да защити наследничката си г-жа Бакалова се скара със свой съгражданин от Бургас, който след това обяви в социалните медии, че си позволява да използва нецензурен език.

Мъж е публикувал в групата "Майките на Бургас" разговор с майката на холивудската актриса. Тя започва с обръщение: "Ей, боклук". Следват още обиди, че въпросният господин избива комплекси, пишейки негативни коментари за Мария.

Част от потребителите в групата се възмущават от езика на г-жа Бакалова. Според тях по този начин майката на Мария само я излага, а звездата от "Борат 2" няма нужда от подобна защита, защото вече е доказала името си в световен мащаб. Според други е нормално мама Румяна да се ядосва, като чете непрекъснато обиди за детето си, и то от хора, които изобщо не я познават.

Майката на Мария от самото начало отказва да дава интервюта именно за да не навреди на дъщеря си.

"Толкова неща се изписаха за нея. Хората, поне голяма част от тях, злобеят, омаловажават, клеветят и обиждат, без Мария да е дала повод. Нито е нахална, нито се е самозабравила, добре е, че няма и минута да чете тия измислици", сподели Румяна пред "България Днес".

Според нея в публичното мнение за Бакалова има голяма степен завист. Нещо, което майката на актрисата ни не е очаквала, поне в началото.

Впоследствие мама Румяна защити дъщеря си от непремерените изказвания на преподавателя й проф. Иван Добчев, който не нападна еднолично Мария, а филма, в който участва тя - "Борат 2".

"Мария има качества и можеше да стане много сериозна актриса, драматична актриса. А стана нещо като поп звезда", каза тогава Добчев.

Майката на актрисата не очаквала такава реакция от негова страна. "Мислех, че на професора няма да му хареса филмът или нещо лошо ще каже, но не и ролята, в която дъщеря ми влезе в него", коментира преди време Румяна.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Днес е първият ден, ако сте решили да отслабвате с лунната диета ...
В 21-ви век: Мъж е даван "под наем" за селскостопанска работа, дъ...
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).