Мария и майка й в скандални сексуални отношения

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
23:21 / 13.10.2019
3961
Фолкдивата Мария и майка ѝ са делили поне две гаджета, научи изненадващо "Уикенд" от техни близки. Мария и Йорданка са били интимни с бизнесмена Ангел Тенев – Свинаря, който почина преди около две седмици.

Първа през леглото му минала "Кака Данче", както наричат Йорданка в родната Стара Загора. Тя е сред първите любовници на 63-годишния баровец, като секс аферата им се разиграла в началото на 90-те години, обясни източник от Града на липите и поетите. Предприемачът, който се занимаваше с производството на месо и месни продукти, откъдето бе и прякорът му, бе голям ценител на женската красота и обичаше да спонсорира щедро фолк певици и манекенки.

"Ангел подаряваше коли на певачки само защото са дошли да погалят слуха му в резиденцията му в Стара Загора. Да не говорим какви дарове правеше на онези, които се "раздаваха докрай“, разкриха след кончината му клюкари от обкръжението на милионера. Не е тайна, че бизнесменът е подпомогнал финансово кариерата на петнайсетина фолк звезди. Една от последните му любовници – "Мис България" Роси Иванова, се сдоби с тузарски джип за 150 000 лева, дар от бонвивана. Малина, Галена, Николета Лозанова, Анелия са малка част от палавниците, спонсорирани щедро от Свинаря.

Според мълвата, хитрушата Мария ошушкала най-много пари от богаташа. Тя дори живееше в резиденцията на Ангел в Стара Загора. Именно благодарение на щедростта му тя успя да изплува от блатото на мизерията след развода с Християн Гущеров. Свинаря се показа като кавалер и подари джип на фолкаджийката, зареди я със скъпи чанти и брои 50 000 лева за образованието на щерка й Марая. Старозагорката обаче не се задоволи с това и си хвана по-млад любовник, с който окичи с рога месарския бос. След като Ангел надуши, че Мария му кръшка, я изрита от имението си и веднага я смени с Роси Иванова, която бе последната му официална любовница.

Интересното е, че преди да прелъсти дъщерята, бонвиванът е любил майка й Йорданка, когато тя била на около 30 години. След като поотраснала, певицата "поела щафетата". За да е пълен развратът, оказа се, че Свинаря не е единственият общ любовник на майка и дъщеря. Родителката на чалга дивата делила едно легло и с първото сериозно гадже на щерка си – красавеца Галин от Стара Загора. Младежът и силиконовото миньонче започнаха връзка, точно когато 19-годишната Мария прохождала на сцената. След като се сдобила със звезден статус, смуглата красавица си намери нов и по-богат мъж, като преотстъпила Галин на майка си Данка, издават потресените им съграждани.

Мария никога не е криела, че с майка си са били с едни и същи мъже. Певицата приела най-спокойно факта, че родителката й е започнала аферас бившия й. "Щом се обичат, не мога да ги спирам. Аз съм изживяла каквото е трябвало с него и вече е в миналото им. Искам майка ми да бъде щастлива“, коментира преди време изпълнителката.

Въпреки че е прехвърлила половин век, Данка е хубава жена, като бивша спортистка изглежда безупречно за годините и винаги се движи по последна мода, одумват я съгражданите й. 51-годишната брюнетка е разведена от близо 20 лета с бащата на децата си и оттогава сменя партньорите като носни кърпички, като не се свени да посяга и на гаджетата на дъщеря си.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).