Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Миленка от "Игри на волята" с шокиращ разказ след смъртта на майка си: Напъхват те в чувал, като непотребен боклук!
Автор: Екип Varna24.bg 10:43 / 10.12.2021Коментари (8)2013
© Инстаграм
Милена от "Игри на волята" вчера съобщи трагичната новина за смъртта на своята майка. От думите й стана ясно, че родителката й е паднала жертва на ковид. 

Часове след трагедията, Милена събира сили и разкрива неподозирани неща за последните ужасяващи дни на майка си. Милена обвини лекари за смъртта на майка си и обясни защо. 

"Публикувам това, за да видят хората, които не са наясно през какво минава човек, нуждаещ се от помощ. Историята е действителна и лично се наложи да мина през това последните дни...", пише Милена в своя Инстаграм профил. 

"Влизаш в болница заради ковид. Слагат ти кислородна маска след 1 час чакане в спешното. След това те изпращат в пулмологията, където ти пускат кислород с маска "балон". Никой не се грижи за теб, не допускат близки, заради ковид и трябва да се оправяш както можеш.

Не можеш да се храниш самостоятелно, искаш да се отвори прозореца в стаята за малко свеж въздух, но след като помолиш учтиво, санитарката ти отказва и ти казват, че си лигльо. След като успяваш да споделиш това с близките си, те са принудени да намерят някой в болницата, на когото да плащат извънредно всеки ден, за да се грижи за теб.

След няколко дни се подобряваш. Очакваш да бъдеш излекуван, но те вкарват в интензивно отделение на апаратно дишане. Там ти взимат телефона и единствения контакт с външния свят. Вече си пленник! Никой не може да те види, да говори с теб и да се погрижи за теб. Не те информира никой за начина на "лечение".

След известно време разбираш, че имало подобрение в състоянието и се изпълваш с оптимизъм. На сутринта за съжаление си интубиран... Вкарват ти тръба в гърлото и пускат 100% кислород. Изпадаш в безсъзнание и часовникът започва да отмерва последните ти дни. Всякакъв опит на близките да бъдат до теб и да бъдат в час с лечението е отблъскван.

Вече никой не може да ти помогне. Болницата получава тлъста пътека, изписват се лекарства, които няма да се купят. Всички печелят от теб - от директора - до санитарите. А кислородът гори в теб, изгаря органите ти. Дробовете ти вече са разкъсани от налягането и капацитетът им е на минимум. Бъбреци, Сърце, Мозък са пред отказване...

Роднини и близки звънят притеснени: - Състоянието е стабилно, организмът се бори - казва дежурният всеки ден... Да, ти се бориш срещу убийството ти - упоен, вързан, с маркуч в сухото ти гърло, изплезил език, като куче в жега... Минават две седмици, пътеката е готова, готов си и ти. Сърцето отказва и те напъхват в чувал, като стар непотребен боклук, от който вече не могат да се изкарат пари. А не е така. Има още хляб в теб. Хляб за гробарите, за поповете, за каменоделците за надгробния ти паметник. От близките достигат до теб плач и ридания. Ти не ги чуваш - убит си. По документи - от ковид, а реално - от "Ллечението"... -по действителен случай", споделя терзанията си коравата блондинка.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лошо, следващият път да не забрави да се ваксинира.
+1
 
 
Само ако имаше нещо безплатно което може да се сложи, за да не се стига до там да влиза в болница за кислород. А, забравих, то е експериментална течност която убива хора
-1
 
 
Напълно я разбира, наскоро загибих баща си отново беше вписано Ковид , но на мен лекарите ми бяха казали че го е преболедувал и се възстановява. Един месец беше в болница , всеки ден искахме информация едно и също, Час и половина преди да почине ми обясняваха колко по-добре е .....
-1
 
 
За голямо съжаление , може би това е истината!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: