Национален ансамбъл "Българе" ще гостува във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:27 / 08.03.2015
2131
Национален ансамбъл "Българе" ще гостува във Варна на 1 и 2 април от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. В две поредни вечери ще може да се насладим на майсторските и зрелищни постановки.

Спектаклите се отличават със своята режисура, новаторските хореографски решения, представени от "Уникалните гласове", танцьорите на ансамбъл "Българе", изпълненията на солистката ни Албена Вескова, вокално Трио "Сопрано", пищно осветление, перфектно озвучаване.

На сцената звучи популярна световна класика, евъргрийни, оперни арии, рокендрол, латино, италиански канцонети, руски песни, български възрожденски песни, поп хитове.

Спектаклите обещават едно уникално зрелище, невиждано до сега. Ефектът от тези спектакли може да се изрази с една дума - екстаз!

Билетите са в продажба на касите на Фестивален и конгресен център и театър "Българан". Могат да бъдат закупени и онлайн чрез сайта на комплекса http://www.fccvarna.bg/


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Чудесни новини за някои зодии днес
Рибар за опасната риба групер: Всеки е чувал за нея, но никой не ...
Наследникът на Илия Павлов има вече 600 млн. евро, а е само на 24...
Ето къде можете да разпънете палатката си срещу 21 лева, а бирата...
Швейцария спечели "Евровизия", докато в емблематичния конкурс цар...
Превръщането на всички кръвни групи в нулева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).