Пам с нови мераци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:48 / 11.08.2023
756
Мераци да влязат в новия сезон "Ергенът 3" имат бившите участници Пам Велидис и Елена. Двете бяха част от последния формат, но така й не спечелиха сърцето на пианиста Евгени.

Пищната моделка напусна сама шоуто по лична причина. Докато траят снимките на формата, много добра приятелка на Пам умира и тя решава, че трябва да прекрати участието. Елена пък стигна финала заедно с Валерия, но Евгени я отряза и избра моделката.

В редица фен групи на най-романтичното риалити упорито се твърди, че Пам и Елена са "опитали" почвата около евентуалното си завръщане в предаването. Двете дами много са харесали новия ерген - милионерът Александър. И Пам, и Елена вече са питали продуцентите за идеята им, но още не били получили отговор, издават източници. Кастингът за новия сезон още върти. Той ще приключи някъде в края на месеца. А през октомври избраните заминават за Гърция, където този път ще се снима шоуто.

В същото време се появиха поредни слухове за раздялата на победителката от втория сезон Валерия и ергенът Евгени. Преди дни пианистът бе част от поредицата "Пощенска кутия за приказки". Евгени се качи на сцената в София, но до него, нито в публиката не бе забелязана Валерия. Това е поредният слух, който разделя кучелюбката и виртуоза. След края на шоуто двамата отказват да коментират личния си живот. Пред "България Днес" преди близо месец моделката Валерия разкри, че засега няма да жени. Но дори не пожела да отговори на въпрос дали са заедно - нещо, което цяла България се пита.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5865):
16.06.2024 Дъщерята на президента превзема киното
16.06.2024 Мария Илиева прецакала Ивана в "Гласът на България"?
16.06.2024 Той е голям талант, ще го гледаме по-често на малкия екран
16.06.2024 Гордън Рамзи след ужасен инцидент и наранявания: Приличам на лилав картоф
16.06.2024 Известна и секси, баба на трима внуци стана на 51
16.06.2024 Светлана Гущерова призна за семейна драма със свекър й
Още новини от Любопитни новини:
Той е голям талант, ще го гледаме по-често на малкия екран
Сиромахов за най-страшните женски реплики по време на мач
Райските кътчета в Родопите с водопадите
Ужас с привкус на джаз: Защо Джон Бон Джоуви мрази сватби
Гатьо тотално отсвири Бони
Георги Парцалев: Всеки път, когато срещах любовта, съдбата ми я о...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).