Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Пред "Кауфланд" и "Лидл": Бе с клин и маратонки, млада. За час спечели толкова, колкото някои за цял ден
Автор: Екип Varna24.bg 09:09 / 15.03.2023Коментари (20)95954
© Google
Разказ от Пловдив, описващ случка пред два магазина на големи хранителни вериги, предизвика оживена дискусия. Публикуваме го с незначителна редакторска намеса: 

На 13 март при влизане в "Кауфланд" на булевард "Пещерско шосе" до магазин "Лидл" забелязах млада жена на видима възраст около 30 години да проси. Жената не беше от ромски произход, бе облечена със спортен клин и маратонки.

Беше доста пъргава и имаше спортно телосложение. Ходеше при всеки влизащ в магазина и молеше за левче, на останалите им взимаше празните колички и взимаше 50 стотинки от тях. Спрях се и я наблюдавах.

Просеше около час, след което влезна в магазина и с изпросените пари напълни пълна чанта с хранителни продукти! След това се качи в лек автомобил "Мазда" и отпраши в някаква посока.

Просто нямам думи колко може някои хора да бъдат изобретателни и вместо в трудоспособна възраст да работят 8 часа, за един час спечелиха толкова, колкото някои хора за ден!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Жената се е потрудила! И трябва да се храни!
на 15.03.2023 г.
+4
 
 
В началото на 90- те години на пешеходния мост имаше едно циганче и то така цял ден бате дай 1 лев. Веднъж му казах нямам 1 имам цяло 100 а мангалчето извади шепа банкноти и вика дай аз ще ти върна. След няколко дни го гледам как си тръгва и се качва на такси от стоянката пред Новотела. От тогава не давам на никой
+3
 
 
Тази жена проси пред вратата на "Лидъл" поне от година насам. Обикновено е там привечер.
-1
 
 
Вие сте отделили повече от час да я наблюдавате - колко ще изкара и какво ще направи? На мен това ми се струва по-смущаващо, отколкото това, което тя прави. Ако Ви се струват толкова лесни тези пари, защо не пробвате и Вие? Поне живеем в свободна страна и всеки има право на избор. Освен това, не знаете нищо друго за тази жена - може да има друга работа, може да има болни близки и какви ли не проблеми.
+1
 
 
Свиквайте!!! Това ви е промяната!!! Откакто льотчика се намеси в управлението държавността се срина и избуяха извращенията и дегенерациите! Огледайте се!!! Вижте дали някой си върши работата!!! Нито полиция, нито данъчни, нито съдии.... Никой!!! Тотален разпад! Добре дошли в семейството на краварите и англосаксите!!! Да ви е честита ПРОМЯНАТА!!!
+2
 
 
Евала на булката... А вие чакайте 2 април да пуснете бюлетин.... ХАХАХА.... ХАХАХА.... ХАХАХА.... Преди 25 години имаше един клепар на Централна гара, просеше и той..... Даваме му 20,50 стотинки..... След 2 месеца го гледам качва се на автобуса с мен, качил един касетофон на рамо, цигарите и запалка в ръката..... А аз се чудя откъде да е почна..... ХАХАХА.... Изигра ме този тип.... ХАХАХА.... ХАХАХА..... В КИЧУКА има една (скоро не съм е виждал), идваше по магазините и проси..... Добре облечена, сравнително млада..... Един ден като мина с 2 чанти, ама по 15 кг едната..., беше купила такива сладки, които аз, мога да кажа, че съм на друго ниво, не си позволявам често.... ХАХАХА..... ХАХАХА..... Ама олио от най скъпите, коли, фанти, луканки, филета..... Едвам пристъпва.... И оттогава на никой нищо майна..... Ако ви интересува да ви кажа и за ония с очилата, 50 годишен, който с една снимка на дете обикаляше 5 години..., една и съща снимка, една и съща диагноза.... Давах 1,2,3 пъти, той като се научи почна и на други каза.... Ееееее, викам си Кафа майна..... Идва на следващия път и му викам.. Ей, бай онзи, културно, ето ти един кинт, ама кажи не го ли излекува това дете за 3 години... От тогава го няма
+4
 
 
Често я виждам на Кауфланда на Пещерско. Но съм а виждал и на Кауфланда на Брезовско. Прилича на спортистка.
-3
 
 
Практична жена :) какво се възмущава гражданина. Не е крала.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Лоша инфраструктура във Варна
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: