Представят най-новия български филм "Привличане" във Варна през февруари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:24 / 18.01.2018
4110
На 9 февруари клуб Dolby Theatre в морската столица ще бъде домакин на единствено по рода си събитие - първо публично представяне на най-новия български филм "Привличане". Специален гост ще е главната актриса и продуцент на лентата Яна Маринова. Тя ще покаже ексклузивно трейлъра на филма, ще разкаже за своите преживявания по време на снимките, а специално за всички ще се развихри в ритъма на танците под съпровода на група "Торнадо".

Именно танците са най-голямата любов на главната героиня Лора Ангелова в "Привличане", а бандата създава своя авторска музика за саундтрака. Във филма тя е разкъсвана между своята страст и професията си на учител по история. В сърцето й намира място целият й дванадесети клас, в който обаче трябва да се справи с много противоречия и интриги, забъркани от лидерката му Диана (Луиза Григорова-Макариев). Когато към всички проблеми се намесва и борбата с директорката Великова (Койна Русева) и появата на любовта в лицето на новия учител по музика Калин Соколов (Александър Сано), тогава героинята на Яна Маринова се изправя пред сериозни изпитания и вътрешни борби.

"Привличане" е изпълнен с много свеж младежки хумор, засяга много актуални теми в отношенията между възрастни и подрастващи. Всичко това на фона на страхотна музика и безкрайни танци.

Именно един от тях Яна Маринова ще представи на сцената на Dolby Theatre на 09 февруари от 16.30 часа за медии и от 23.30 часа за публиката, която ще дойде да се наслади на специалното участие.

Не пропускайте звездната изява, както и възможността да вземете автограф, да си направите снимка с Яна Маринова или просто да се насладите на нейното страхотно представяне на "Привличане".


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).