Съблазнително бельо за лятото – на какво да заложим

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:28 / 26.04.2022
1026
Романтичният февруари отдавна си замина, но ние вярваме, че романтиката и еротичното бельо са вечни. Ако сте от дамите, които искат да радват любимия със секси гледка не само по време на празниците, то вие сте попаднали на правилното място.

Настъпващите топла пролет и горещо лято не позволяват носенето на тежки, плътни и задущаващи материи, затова сме ви подготвили някои съвети за избор на лятно съблазнително бельо.

Заложете на тънки материали

Винаги е за предпочитане да носите бельо и облекло, което позволява на кожата да диша. Същото важи и при еротичното бельо. Съветваме ви да заложите на леки материи като прозираш тюл и фина дантела. Те няма да ви спарват и ще ви дадат задължителния комфорт за летните месеци.

Можете да заложите на красив комплект неподплатен сутиен и бразилски бикини в горещо розово или лилаво. Тези цветове ще дарят вас и любимия със свежо настроение и в същото време те стоят много секси на всякаква кожа.

Захвърлете скучната пижама и сложете секси нощница

Точно така! Оставете обикновената памучна пижама настрана. Време е да се облечете в красива женствена нощница. Нашият съвет е да сложите къса и разкроена нощничка, която ще ви даде свобода на движение и ще изглежда много кокетно. Можете да заложите на модел с дантелени неподплатени чашки и отворен гръб, който преминава в ефирно разкроена долна част от коприна, например. Също така, можете да си вземете и нощничка или чувствена пижама от сатен. Сатенът е гладка материя, която е много секси, а и ще ви даде хладко усещане.

За пролетно/летния сезон ви съветваме да заложите на пастелни нюанси на розово, лилаво и синьо. Ще видите, че любимият ви няма да остане равнодушен.

Не просто дантелени прашки

Прашките са един от най-носените видове долно бельо. Те са от изключителна помощ особено през лятото. Типичните прашки за еротична визия са дантелените и тюлените модели. Ние, обаче, ви препоръчваме да си купите еротични прашки с памучна предна част, която да осигури комфорт на интимната зона, и дантелена или тюлена задна част. Така ще бъдете стилна и секси, но ще предпазите интимните си части от раздразнения и спарване.

Избягвайте силоновите чорапи

Както вече споменахме, не трябва да носим спарващи материи през лятото. Затова и е крайно непрепоръчително да носите силонови чорапи през лятото, особено дълги такива. Този тип еротично бельо е изключително недишащо и може да ви донесе неприятни миризми, особено през летния сезон. Ако наистина държите на съблазнителна визия с дълги чорапи, то ви препоръчваме мрежестите модели, които ще позволят на краката ви да дишат.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...
Това растение върши чудеса с кожата – бори бръчките, помага при о...
Любимата напитка на милиони хора ще поскъпне драстично
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ - изпитвал нетърпими б...
Рачков издаде какъв е хонорарът на Фънки
Сектанти отнемат децата на една от най-известните актриси


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).