Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Великден идва с фантастична спортна програма по света и у нас
Автор: Екип Varna24.bg 14:50 / 13.04.2023Коментари (0)608
©
Великденските празници чукат на вратата, като тази седмица в България ще имаме дълъг и приятен уикенд, започващ още на Разпети петък и приключващ чак понеделник вечер! И в този диапазон всички спортни фенове могат да се насладят на изключителна програма през следващите 4 дни. 

Гонитба в челото на efbet Лига 

Както е известно, платформата за онлайн спортни залози efbet предлага бонус за българското първенство, а този уикенд се очертава много интересен за борбата в челото. Битката за първото място е ожесточена, а действащият шампион Лудогорец има шанс да съкрати разликата от 4 точки, тъй като лидерът в efbet Лига има тежък двубой с Левски в понеделник. 

"Орлите" гостуват в Кърджали на един от най-стабилните домакини у нас - Арда. Според efbet, шампионите са абсолютен фаворит за победа, като шансът за триумф е оценен на 1.53* коефициент. Арда (7.50* ставка за победа) обаче не трябва да бъде подценявана, след като отборът има 7 победи, 2 равенства и 3 поражения у дома досега през сезона. Също така Арда успя да измъкне равенство на "Хювефарма Арена" в първия дуел между двата отбора. 

Само на Великден (неделя) няма мачове от efbet Лига, но такива ще има в четвъртък, петък, събота и понеделник! А всеки двубой от родния шампионат, който е попаднал в колонката на някой потребител, носи възможност за бонус - 500 награди по 50 лева след всеки кръг на efbet Лига на efbet.com

Надпреварата за титлата в Англия 

В английската Висша Лига, като че ли е най-напечено на върха, след като действащият шампион Манчестър Сити вече е на много близка дистанция спрямо лидера Арсенал. 

"Гражданите" излизат на терена в събота (19:30 часа) срещу борещия се за оцеляване Лестър. Разбира се, момчетата на Хосеп Гуардиола са фаворити, като efbet, в ролята си на топ букмейкър, предлага коефициент от 1.19* за победа на Сити, както и 1.14* за победа с два или повече гола. За това колко сериозен фаворит са "небесносините" в този мач свидетелства ставката, предлагана за победа на Лестър - 16.00*! 

Ден по-късно - от 16:00 часа на Великден, Арсенал ще се изправи в лондонско дерби като гост на Уест Хям - неприятен съперник за "артилеристите", особено извън дома. "Чуковете" също се борят за оцеляване и ще хвърлят всички за победа, но Арсенал вече няма право на грешки, при условие че разликата с Манчестър Сити е 6 точки ("гражданите" са с мач по-малко). Победа за Арсенал е оценена на 1.61*, докато такава за Уест Хям - 5.80*. 

Започват най-непредсказуемите плейофи от години в НБА

Не само футболът ще носи страсти по време на празничния уикенд. В най-силното баскетболно първенство на планетата - НБА (Национална баскетболна асоциация на САЩ и Канада), стартират дългоочакваните плейофи, в които 16-те най-силни отбора ще си оспорват възможността да се класират на финалите. 

През този сезон ни очакват едни от най-непредсказуемите плейофи, тъй като редица фаворити преди сезона стартират от "задна“ позиция заради слабо представяне през редовния сезон. 

Стартът ще бъде даден в събота, като първите два мача за деня са в изключително удобно време – 20:00 часа (Бруклин срещу Филаделфия) и 22:30 часа (Бостън срещу Атланта). В неделя пък ще бъде даден старт на може би най-интересната серия – Мемфис Гризлис срещу Лос Анджелис Лейкърс (22:00 начален час). 

efbet определя Милуоки Бъкс на Янис Антетокумпо като фаворит за трофея "Лари О‘Браян“ с топ коефициент от 3.40*. Бостън Селтикс за втори с 4.30*, докато третата позиция е за Финикс Сънс - 5.40*. 

Интересен факт е, че Мемфис Гризлис е фаворит в серията с Лос Анджелис Лейкърс, но пък за шампион "езерняците" имат по-нисък коефициент – 17.00* за тях, докато за "гризлитата" е 19.00*. 

Начален бонус за спорт в efbet 

Българският букмейкър предлага десетки спортове, стотици събития на дневна база и хиляди пазари за най-интересните мачове, сблъсъци и надпревари, а всеки един нов потребител на платформата има право да се възползва от мотото на компанията – “бонусите са важни“, с начален спорт бонус на стойност 100% до 200 лева в платформата. 

Отговорен хазарт 

Най-важният фактор в спортните залози, а и за всички игри на късмета, е забавлението. Всяка форма на хазарт трябва да бъде приемана по този начин, а не като средство за изкарване на пари. Забавлението приключва, когато играта се превърне в зависимост, затова и efbet е компания, която се придържа към принципите за отговорен хазарт! 

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП. 

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: