Влогърка шокира на живо в интернет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:35 / 07.07.2017
2077
Здравна влогърка се отрови на живо пред последователите си, след като изяде отровно растение вместо алое вера.

26-годишната млада жена, известна в интернет с псевдонима Занг, прави клипчета за здравословно хранене. Във видеото, което е било излъчвано live в социалната мрежа, се вижда как тя държи в ръцете си тъмнозелени листа, много сходни с тези на алое верата.

Тя отгризва голямо парче от него... и веднага разбира, че нещо не е наред, защото отбелязва, че вкусът е изненадващо горчив.

Според Shanghaiist Занг всъщност яде растението агаве американа, което е силно отровно. След като го опитва, младата жена споделя, че чувства устата си изтръпнала, а гърлото й гори. После стриймингът рязко прекъсва, а влогърката вика линейка.

Вестник "Ивнинг стандарт"цитира местни медии, според които по кожата на момичето избиват мехури и обриви, а лекарите са били принудени да направят промивки на стомаха й, за да спасят живота й.

Британският в. "Индипендънт" подчертава, че е трудно да се определи дали клипът е автентичен или нагласен, но пък със сигурност обръща внимание на потенциалните опасности на суровоядците, които експериментират с екзотични растения.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).