Константиново получава чакъл вместо референдум

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:12 / 08.04.2011
1133
След като жителка на село Константиново се оплака на председателя на Общинския съвет Николай Апостолов от бездействието на тамошния кмет, в архитектурната комисия към местния парламент постъпи искане за изграждане с асфалт или чакъл на нови улици.

То е подписано от управляващия населеното място Васил Дюлгеров и с него се иска отпускането на около 350 хил. лева за инфраструктура.

Съветниците коментираха, че като цяло би било добре вместо чакъл повечето проблемни улици в селото да получат асфалт, но пък това би оскъпило ремонтите и би забавило извършването им.

Някои от тях отбелязаха, че в селото тече събиране на подписи за реферндум, с който то да се върне към община Белослав, част от която беше преди години. "Искат да са там, защото откакто са в нашата община, са като изоставено детенце. На всичко отгоре едва не им закрихме училището преди време", призна председателят на комисията Владимир Тонев. Шефът на инфраструктурната дирекция инж. Стоян Димитров искрено се изненада, че в Константиново за улици ще се хвърлят 350 хил. лв. Той обясни, че за момента са заделени 200 000, но за кърпене на пътищата във всички села на територията на общината.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Катастрофа с ТИР на магистрала "Тракия"
Мъж пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 промила а...
Стана ясна причината за тийнейджърското меле в Габрово
Отново меле на пътя Варна-Русе, пострадала е жена
Организират футболен турнир, каузата е благородна
Задържаха жена, пробола с ръжен мъжа си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).