Пиян руснак от Варна блъсна кола в Добричко и избяга

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:39 / 29.06.2016
745
На 28 юни, около 21:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Росица, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил "Опел" с варненска регистрация при преминаване покрай паркиран лек автомобил "Шкода" прохлузва МПС и напуска ПТП. 

От проведените оперативно издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието руския гражданин Е.К. (56 г.), постоянно пребиваващ в РБ. 

При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,87 промила в издишания от водача въздух. Същия е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

Интересен е фактът, че в същото село са задържани още двама пияни шофьори, за които съобщават от местната полиция. 

На 28 юни, около 22:00 часа в с. Росица, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Дайхатсу" с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,73 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан В.В. (42 г.) от с. Росица. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На 28 юни, около, 23:00 часа в с. Росица, обл .Добрич е спрян за повторна проверка лек автомобил "Дайхатсу" с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,60 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.В. (38 г.) от с. Росица. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).