10 катастрофи във Варна за денонощие, ето кои улици да избягвате

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:20 / 24.11.2017
1555
10 катастрофи са посетени и обслужени от екипи на "Пътна полиция" във Варна през последното денонощие. Това съобщиха за Радио "Фокус" - Варна от "Пътна полиция".

При два от инцидентите в града има пострадали двама души. Те са с различни контузии и няма опасност за живота им, допълниха от полицията.

Трафикът във Варна е натоварен по основните улици и булеварди. Образуват се задръствания по главните кръстовища.

Продължават ремонтите на осемте обекта от пътната инфраструктура в града. Работи се по изграждането на бул. "Васил Левски" - в участъка от ул. "Подвис" до ул. "Девня", на ул. "Студентска", в участъка от ул. "Мир" до ул. "Дубровник", на ул. "Ана Феликсова" и кръстовище на бул. "Цар Освободител" в кв. "Възраждане", както и на ул."Цар Борис III" в кв. Виница, в участъка от ул. Св.Св Константин и Елена" до обръщача.

Ремонти се осъществяват и в кв. "Аспарухово" - на ул. "Мара Тасева" - в обхват от бул. "Първи май" до бул. "Народни будители" , на улицата към СОУ за деца с нарушено зрение "Проф. Иван Шишманов" и на пътната отсечка към СБАЛОЗ "Д-р Марко Марков".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).