Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
4000 лв. събра благотворителната вечер на европейската кухня във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:56 / 15.12.2012Коментари (0)1318
©
4000 лв. събра благотворителната вечер на европейската кухня проведена под егидата на народните представители Лилия Христова, Емил Радев, Д-р Красимир Петров и общинските съветници Тодор Балабанов, Николай Пашов, Павел Христов и Николай Стоянов. Тя се проведе в Гранд хотел Варна със съдействие на Иван Портних, общински съветник.

Събраните средствата ще бъдат по равно разпределени за децата Божидар Бабев, Николай Ивайлов, Николай Михайлов и Велина Георгиева, които са в изключително тежко здравословно състояние и за Дневен център за деца и младежи с умствена изостаналост "Св. Йоан Златоуст". Те ще бъдат връчени на техните родители в понеделник, 17-ти декември, на пресконференция, която народните представители и общинските съветници ще дадат в края на годината. Така благотворителната вечер постигна своята цел и продължи хуманната си мисия да подкрепя децата в беда и техните семейства.

В началото на благотворителната акция депутатът Лилия Христова, която преди 6 години инициира идеята за Благотворителна вечер на европейската кухня, прочете изпратения до нея поздравителен адрес от министъра на външните работи Цветан Цветанов. В него се казва:

" В навечерието на Коледа в духа на християнската традиция вие правите поредния благотворителен жест към децата в беда, болните и социално слабите семейства в морския град, които имат нужда от подкрепа и човечност. Членовете на ГЕРБ във Варна са сериозни и последователни в усилията си за утвърждаване на традиционните ценности. Ние вярваме в солидарността на българите един към друг и в тяхната решителност да работим заедно за един живот, в който никой българин няма да бъде оставен сам."

Благотворителната вечер е традиционна и се провежда за 6-ти пореден път. В нея участваха членове и симпатизанти с лично приготвени от тях ястия от европейската кухня, които в рамките на събитието бяха успешно разиграни на търг. Най-скъпият кулинарен експонат бе бутикова торта, стигнала рекордната цена от 1000 лв. Изключително щедро в тази благотворителна проява се включиха народният представител Емил Радев, общинските съветници Тодор Балабанов, Николай Пашов, Павел Христов, Иван Луков, Станислав Иванов, районни кметове от 5-те кметства на Варна, Мартин Байчев - предприемач, зам.-кметът на район "Приморски" Пламен Боев, Лилия Христова и много други гости на вечерта. Събраните средства са лични и са предназначени за хора в тежко здравословно състояние.

Настроението на вечерта поддържаха младежите от фолклорна студия "Букавица" и формация "Сребърни звънчета" на Общински детски комплекс - Варна, танцьорите по акробатичен рокендрол от спортен клуб "Стар денс" при НЧ "Елин Пелин"и танцовите двойки от клуба по спортни танци "Одесос денс".

Сред гостите на благотворителната вечер бяха народният представител Димитър Атанасов и областният управител на Варненска област Коста Базитов, които също се включиха в благотворителната акция.




Още по темата: общо новини по темата: 77
28.12.2013 »
05.01.2013 »
03.01.2013 »
03.01.2013 »
02.01.2013 »
02.01.2013 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Хороскоп за деня
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: