Бакшиш едва не уби дете на пешеходна пътека във "Владиславово" и избяга

Автор: Пламена Николова
Коментари (14)
08:37 / 16.06.2017
18745
Репортер на Varna24.bg стана свидетел на зловещ инцидент пред пощата във "Владиславово" в 7.45 часа тази сутрин. 

Таксиметров автомобил профуча с бясна скорост през пешеходната пътека и отнесе пресичащо дете. Момченцето изхвърча на около три метра пред колата и по чудо остана видимо невредимо.  

Вместо да спре, за да окаже помощ на пострадалото дете, наглият бакшиш натисна педала на газта и изкрещя: "Къде гледаш бе, отваряй си очите!".

Малчуганът, на видима възраст около 10 години, треперейки припълзя до близкия тротоар, а около него се струпаха хора, за да му помогнат. 

Очевидец на случилото се съобщи, че таксиметровият автомобил е с номер 131 и е на фирма "Ласия".

"Цяло чудо е, че детето е живо. Що за изрод трябва да си да прегазиш дете и да изчезнеш", коментираха събралите се жени, докато чакаха линейката и майката на момченцето да дойдат. 

"На тоя убиец на деца със сигурност няма да му се размине. Видяхме номера му, а и често спира на стоянката пред пощата, така че лошо му се пише", заканиха се мъжете, станали свидетели на инцидента. 

Медията ни сигнализира в полицията, откъдето ни информираха, че случаят е вече регистриран и се разследва, а наглецът се издирва.  

Varna24.bg се свърза и с управителя на фирма "Ласия" Христо Михайлов, който пое ангажимент да издири шофьора и разбере какво се е случило. 

Очакваме информация какво ще бъде наказанието за водача, който не спазва не само правилата на пътя, но и чисто човешките закони. 


Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).