Благотворителен концерт във Варна ще събере съпричастни на кампанията "От любов към живота“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:05 / 25.07.2017
1744
Под надслов "Предварително ти благодаря, защото да даряваш е взаимност!" ще се проведе благотворителен концерт във Варна. Той е в подкрепа на кампанията "От любов към живота" на Avon. Събитието ще се състои на 27 юли (четвъртък) от 19 часа. 

На сцената в залата на кино "Българан" безвъзмездно ще се изявят "Роберта балет" с треньор за Варна - Вера Цариградска, стрийт денс група "Криейтър" с ръководител Христо Хаджимихайлов, детска градина "Синчец", танцов клуб "Приятели" към Тракийско дружество Варна с ръководители Елена Атанасова и Пламенка Янакиева, изпълнители от ДФА "Българче" с ръководители Добринка Николова и Диляна Иванова, Клуб по спортни танци "Одесос денс" (Варна) с треньори Кольо Димов, Полина Кимова, Андра Линте и Константин Тодоров и Танцова школа "Фолклорен извор" при читалище" Св.Св.Кирил и Методий 1927 г с.Тополи- с хореограф Росен Драганчев. В концерта ще вземат участие също и Куклен театър от школа към Общински детски комплекс и вокална формация "Морски гласчета", с вокален педагог Евелина Ангелова.

Всеки, които желае да се наслади на спектакъла и да бъде част от кампанията, може да закупи покана за концерта, към която ще получи като подарък розов благотворителен продукт. 

В сърцето на тазгодишната кампания "От любов към живота", която се провежда за 16 поредна година в България, са Посланиците на хуманността, избрани сред Представителите на Avon от 20 града в България. 20-те дами със своята енергия и ентусиазъм допринасят посланието на кампанията да достига до повече хора и те да подкрепят каузата с поръчката на благотворителен продукт. Организатори на концерта във Варна са именно един от Посланиците на хуманността - Маргарита Джурова, и Мария Борисова, Зонален мениджър на Avon. Подобни благотворителни концерти бяха организирани и в Пловдив и Хасково, а през м. октомври предстои голям розов концерт, който ще събере множество артисти, посланици и приятели на кампанията, в знак на съпричастност към каузата. Известните лица, които застават зад кампанията тази година са Люси Дяковска, Орлин Горанов и Дивна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).