Близо 20 съветника не се явиха на сесия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:25 / 21.04.2011
1002
Бивши и настоящи ученици от
VIII СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Липсата на нужния брой общински съветници на заседанието на Общински съвет - Варна днес провали гледането на две точки от дневния ред. Само двама души не стигнаха до необходимия брой от 34 души, за да могат да се приемат две решения от комисията "Собственост и стопанство". Предложенията касаят обаче решения, свързани с варненското образование.

С първото трябваше да се предостави за безвъзмездно управление на помощното училище "Братя Миладинови" имотът, в който провежда и в момента занятията си учебното заведение. С другото предложение целодневната детска градина "Звездичка" се предвиждаше да се даде за стопанисване на VIII СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин".

След вчерашните разгорещени дебати за съдбата на земята на Логопедичната детска градина, днес голяма част от общинските съветници липсват. Дейните участници във вчерашните спорове Борислав Гуцананов и Красимир Узунов отсъстват днес. Неделчо Михайлов също го нямаше сутринта, когато се гледаха двете точки, но по-късно се появи.

Председателят на общинския съвет Николай Апостолов обяви, че само двама от отсъстващите близо 20 съветници имат уважителна причина и са предупредили за това.

Източник: "Позвънете: ВестникЪт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).