Читател: Ремонтираха дупка във Варна 10 пъти за две години! Кой плаща това безумие?

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
13:39 / 21.11.2016
1163
Читател на Varna24.bg изрази възмущението си от факта, че една и съща дупка на пътното платно е ремонтирана десет пъти за две години. Ето какво написа варненецът: 

"Това е златна дупка. Намира се на ул. "Ген.Колев" и ул. "Македония". За две години е копано заради ремонта на ВиК тръбопровод поне 8-9 пъти. Последно преди по-малко от месец. Смешно е, ако не е трагично. Кой допуска една авария да се ремонтира 10 пъти за две години. Кой плаща това безумие. 4 кв.м се копаят периодично, нещо се прави в дупката и се асфалтира. След месец два отново. Кой контролира, кой плаща?", пита загриженият варненец.

От водното дружество в града коментираха, че регистрираните в този участък аварии през 2015 г. са 3, на различни участъци от водопровода, което е наложило ремонтните работи. През 2016 г. авариите в същия участък също са 3, като последната авария е регистрирана през август. На 13 ноември във ВиК е постъпил сигнал за пропадане на асфалта.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).