Читател: След ремонт на ВиК - калища, нахвърлян чакъл и силно варовита вода в "Аспарухово"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:26 / 25.05.2022
1154
Читател на Varna24.bg се жалва от разрушена инфраструктура след ремонт на ВиК в район "Аспарухово". Публикуваме коментара без редакторска намеса: 

"Това представлява "типичният" ремонт на ВИК Варна, конкретно в кв. "Аспарухово".

Няма лято през последните години, през което да няма спиране на водата в района на ул. "Моряшка", често в най големите жеги. Правят се ремонти често на едни и същи места, след което улицата изглежда като на снимките - калища, нахвърлян чакъл и локва с вода, която не изчезва.

Също така водата е видимо силно варовита, кухненските посуда постоянно са покрити с натрупвания, електроуреди - перални и бойлери, ремонтирани или нови.

Официалният отговор от лабораторията на ВИК Варна е, че стойностите са в допустимите норми по закона, и решението за нас, като клиенти е

да си мием чиниите и чашите с оцет и лимон, за да се изчистват налепите !? Когато това е поражението върху вилици и лъжици, какво остава за човешкото тяло - това се води питейна вода все пак.

Бихме искали чрез вашата медия апелът ни да стигне до ВИК, за да направят нещо по въпроса.

Все по ясно става, че системата в тази държава не работи оптимално, и гласовете на гражданите, клиентите не се чуват, докато не бъдат чути през медиите", гласи коментарът, придружен със снимка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).