Добрата новина: Шофьор на автобус и контрольорка трогнаха с жестове жени от Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
10:23 / 23.03.2018
7192
Шофьор на автобус трогна с жест и човечността си жена от Варна, научи Varna24.bg. Водачът забелязал на спирката забравена дамска чанта, слязъл и я прибрал, а по-късно я предал на диспечерите, които се свързали с варненката.

Ето какво споделя благодарната дама в писмо до фирма "Градски транспорт":

"Бих искала да изразя сърдечната си благодарност на вашия служител Иванко Димитров Янков. На 7 март 2018 г. забравих на спирката срещу НАП по бул. "8-ми приморски полк" чанта със 180 лева, ценни документи и важни връзки с ключове. Г-н Янков минава, шофирайки автобус №31, вижда чантата и я взема, дава я на диспечерите на жп гара, а те намират начин да ме уведомят. Благодарение на тяхната човечност ми бяха спестени огромни неприятности и финансови разходи. В забързаното, напрегнато и често жестоко време, в което живеем, техният жест показва какви невероятни хора има сред нас. Благодаря им от сърце" пише Жана Колева. 

В друго писмо до фирмата Татяна Василева благодари на контрольорката Веселина Костова, която открива забравен телефон в автобуса и го връща на момичето, на което принадлежи. 

"С този жест тя ни спести много негативни емоции, поздравяваме я за нейната добронамереност и ефективна работа. Възхитени сме от такива доблестни служители на "Градски транспорт" Варна.", се посочва в писмото на благодарната майка.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).