Доц. Медиха Хамза: Варна трябва да продължи развитието си и започнатите проекти

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:27 / 26.10.2021
1551
Варна претърпя огромна трансформация през последните години. Обликът на града е напълно променен от изградената нова и ремонтираната стара инфраструктура.След ремонтите на главните булеварди и трасета, започна и пълна реконструкция на междубоковите пространства и малките улички.

По темата за развитието на град Варна разговаряме с кандидата за народен представител от СДС-Варна в коалицията ГЕРБ-СДС, доц. д-р инж. Медиха Хамза.

"През годините Варна реши много от проблемите, които бяха препъни камък. Морската столица се развива и се превръща в един модерен европейски град. След изграждането на бул. "Васил Левски" следва да продължим "отпушването" на централните улици на Варна с разширението на бул."Цар освободител", сподели доц. Хамза.

По думите ѝ, една добра предпоставка за поток на инвестиции е построяването на втори мост над Варненското езеро. Съоръжение от този вид не само ще облекчи трафика за варненци, но и ще бъде алтернативно трасе за всички жители и гости на града.

"Не на последно място Варна се нуждае от Индустриална зона. По този проект се работи и той трябва да бъде реализиран. В нашите университети се обучават млади хора, които са истинското богатство на този град. Те са гаранцията за икономическото и социално развитие на морската столица", допълни още кандидатът на СДС-Варна.

Тя завърши с това, че продължаването на вече започнатите проекти, надграждането на новоизградената и естетезирана среда във Варна, ще даде един оргомен тласък на развитието на всяка една сфера в морския град.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Варна:
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).