Допускат до 5 автомобила за сватби в заведенията на крайбрежната алея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:36 / 11.06.2012
2641
За обслужване на сватбени тържества в заведенията на крайбрежната алея ще се допускат до 5 автомобила. Това гласи заповед на кмета Кирил Йорданов във връзка с обществения ред на територията на Приморския парк през летния туристически сезон.

За периода от 12 юни до 1 октомври трябва да се изградят 2 контролнопропускателни пункта на алеята с денонощен режим на работа. КПП "Басейна" и КПП "Рибарски плаж" ще се обслужват от концесионера. За достъп на колите в участъка ще бъде въведен стриктен режим. Търговците, включително и тези в района на Летния театър и Детския кът, ще могат да зареждат обектите си между 6 и 9 ч. сутринта. По цялата крайбрежна алея от басейна до "Почивка" се забранява паркирането на автомобили на платното за движение, на буните и на подходите към тях. Пациентите, които правят лечебни процедури на Кални бани, ще могат да се предвижват безпрепятствено само срещу направление от специалист.

До 1 октомври местостоянки за таксиметрови автомобили извън границите на Приморския парк ще има на ул. "Ст. Стамболов", до вход "Летен театър" и до вход "Спортна зала". От 23 до 6 ч. на самата крайбрежна алея в участъка от КПП "Басейна" до КПП "Рибарски плаж" ще се допускат таксита единствено на фирмата, сключила договор с концесионера. Между "Макалали" и Кални бани ще бъде обособена стоянка за 3 коли. Разбира се, ограниченията за достъп не важат за моторните превозни средства със специален режим на движение и за овладяване на аварийни и бедствени ситуации.

КПП-то на входа на ДКС ще работи до 22 ч. Достъпът на коли ще бъде ограничен. Изключение ще се прави само за автомобилите, с които родители водят децата си на тренировки в тенис кортове "Черно море - Елит".

Източник: в. Черно море


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).