Два видеоразговора с писатели в програмата на "ВарнаЛит“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:55 / 02.06.2017
1676
Два видеоразговора с Кийра Кас, автор на антиутопичната поредица "Изборът", и Ришел Мийд, създател на поредицата "Академия за вампири", ще се осъществят днес от 15ч. и от 18ч. в арт-зоната "На тъмно" на ул. "Стефан Стамболов" №2. Чатовете са част от програмата на детските и младежки литературни дни "ВарнаЛит 2017". 

Събитията днес предвиждат още среща за най-малките с поетесата Петя Александрова, която ще се проведе от 11ч. в детския и средношколски отдел на библиотеката на бул. "Осми Приморски полк" 110. От 15ч. в детския отдел Вал Стоева и Лора Филипова ще разказват истории за едни от най-обичаните герои - приказна среща с мечето Падингтън, слона Елмър и Грузулак. От 16ч. в отдел "Изкуства" Зорница Христова ще разкаже "Как да убедим баща си да ни купи сладолед - и други хватки от света на реториката".

От 15ч. в книжарницата на ФК ще бъде представен дебютният роман на YouTube звездата Стан, познат и като inStanT в социалните мрежи. От 16ч. в основната сграда на библиотеката ще се състои интерактивен урок по история "Първата българска държава", с участието на Иван Кънчев и Марио Мишев. В хале 3 от 18ч. ще се проведе разговор за комиксите - деветото изкуство, с Даниел Атанасов -Сатанасов, а от 20ч. на входа на Морската градина ще бъде предпремиерна прожекция "Приключения в Космоса" на Неделчо Богданов и Ал Торо, със специалното участие на "Ъпсурт". От 20ч. в клуб "Ментол" е срещата с писателя Иво Сиромахов, а от 21ч. на същото място започва Варна Лит Night Party с участието на Надина Калоянова, Стоян Роянов Я-Я, DJ Ivo But Not - на живо и Специални гости: DJ Zak Attack и DJ KalashNick.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).