Двама нови съдии встъпиха в длъжност в Окръжен съд – Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:13 / 04.10.2022
2423
На тържествена церемония пред общото събрание на съдиите от Варненски окръжен съд, Десислава Жекова и Деница Добрева встъпиха в длъжност "съдия в Окръжен съд - Варна".  Ще правораздават в Търговско отделение, съобщиха от пресцентъра на съда. 

Съдия Жекова и съдия Добрева подписаха актовете си за встъпване пред председателя на Варненския окръжен съд Марин Маринов и магистратите от институцията. На церемонията присъстваха и председателят на Районен съд – Варна – Магдалена Давидова, както и заместник-председателят Ралица Райкова. 

Председателят на Окръжен съд- Варна пожела на новите съдии "попътен вятър, винаги верен курс и 7 фута под кила“ на новите длъжности. Към съдия Десислава Жекова изказа специална благодарност за работата й по проектите за развитието на детското правосъдие и медиацията във Варна. Тя от своя страна сподели, че е признателна на съдиите в Окръжен съд – Варна за гласуваното доверие и помощта, която са й оказали, докато е била командирована в институцията. 

Съдия Маринов пожела на Деница Добрева да продължи да e добър магистрат и да се раздава в работата си, така както е била като съдебен помощник и съдия, като и  занапред постановява справедливи съдебни актове. Съдия Добрева сподели, че за нея е изключително вълнуващо да се върне там, откъдето е започнал нейният професионален път и се надява с актовете си и с действията си да допринесе за авторитета на Варненски окръжен съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).