Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
ГЕРБ лансира хотелиер за кмет на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:40 / 10.01.2011Коментари (1)1855
© Varna24.bg
Бизнесмени се стягат да атакуват местните избори през октомври. В кризата партиите планират да заменят политкадрите с топмениджъри в битката край морето.

Първи в новата тенденция се ориентираха от управляващите с кандидатурата си за Варна. Младият и енергичен кандидат, който от ГЕРБ поискаха за Варна, вероятно ще е управителят на голям хотел в града Иван Портних. Той бе обявен за мениджър номер едно в хотелиерството през миналата 2010 г. В морската столица се завъртя и слухът, че от ГЕРБ преговарят със сегашния кмет Кирил Йорданов за още един мандат. Управляващите остро отрекоха твърдението.

Партията на бизнеса "Глас" също подкрепя ГЕРБ край морето. Политическа сила "Нашият град" пък обърна гръб на червените и отскоро симпатизира на управляващото мнозинство. Оттам още умуват дали да издигнат свой кандидат за кмет. Ако се решат да влязат в директния сблъсък за градоначалник, вероятно ще заложат на сегашния районен управник на кв. "Владислав Варненчик" Добромир Джиков.

Дори от ДПС вероятно ще застанат зад ГЕРБ в морската столица, разказаха общинари. В момента съветниците на движението подкрепят решенията на шефа в местния парламент Николай Апостолов.

Фаворит за втори мандат в Бургас е сегашният градоначалник Димитър Николов. Ръководният кадър на ГЕРБ обаче е в конфликт с част от депутатите от Бургас. Ако те не изчистят разногласията си, е възможен план Б за кметския стол там, признаха от местната структура на партията.

В битката за Бургас е твърде вероятно да се впусне и бившият градоначалник Йоан Костадинов, коментираха запознати. Той е сред номинациите на БСП за поста заедно с бившия евродепутат Маруся Любчева и адвоката Димитър Стоянов. В АБВ също сериозно обмисляли дали да не застанат зад Йоан Костадинов. За стола на Димитър Николов най-вероятно ще се бори и водещият на СКАТ Валентин Касабов, коментират общинари. Намерение да се кандидатира за кмет обяви още преди месец и екзотичният общински съветник Ваклин Стойновски.

Несебър също е в прицела на кандидатите, но там двубоят ще бъде между кмета Николай Димитров и кандидата на партия "ДЕЛА". ДПС ще се бори за запазване на кметските места в Руен, Айтос и Сунгурларе.

Източник: в. "Стандарт"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като гледам кандидатурите ,ми става ясно,че втори тур на изборите няма да има.Ще е голям срам за НАС Бургазлии при тези кандидатури да не изберем Митко Николов още на първия тур.А пък ревльовци и неудоволитворени мастурбатори винаги ще има.Бил разкопал града.Е ми естествяено ,че ще го разкопай като никой нищо не е правил 30 години.А града има нужда от колосален ремонт.И това което се прави сега е само прашинка от това което трябва да се направи.Не съм сигурен дали ще са достатъчни и два мандата за да има технологично време за да се промени облика и инфраструктурата на града.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: