ГЕРБ стартира предизборната си кампания във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:15 / 07.03.2021
3640
Днес ГЕРБ-Варна даде началото на предизборната си кампания. По този повод в морската столица гостува водачът на листата на коалиция ГЕРБ/СДС за участие в парламентарните избори за 45-то НС от 3 МИР Варна, министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, предаде репортер на Varna24.bg.

"Към днешна дата област Варна е синя. Нашата заявка в областта е победа, победа, която да изпрати в Народното събрание готови, достойни, подготвени хора, с различни профили, обединени от еднакви ценности, обединени от желанието си да работят за доброто за хората. Вижда се от всички трансформацията на всяко едно населено място в област Варна и усилията на кметовете на ГЕРБ с подкрепата на правителството и премиера Бойко Борисов, да се случват прекрасни неща във всяка една от общините. Тази промяна води до по-добра среда за живот и по-добри места за работа", заяви областният координатор на ГЕРБ и кмет на морската столица Иван Портних.

Той представи листата с кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС-Варна за трети многомандатен избирателен район. 

"Доверието се печели с работа. Във времето сме показали не само изключително добри резултати, но и това че ще продължим да работим във всички тези направления, в които работихме в последните години. Това темпо, което успяхме да демонстрираме в последните години трябва не само да се запази, но и да се продължи, въпреки всички пречки на пандемията. Убеден съм, че ние знаем и можем и сме го доказали. Основен приоритет остава налагането на Варна като Град на знанието, новата икономическа индустриална зона, с по-високи технологични производства, на базата на реалната основа за създаване на по-добри работни места, превръщането на Варна в дестинация на четири сезона, за което имаме всички предпоставки на база на културно-историческото наследство, на база културно-събитийните дейности, които ще развиваме. Това е и грижа за туристическия сектор, който да има не само един добър летен сезон, но и заетост целогодишно. В тази връзка имаме уникално природно богатство, минералните ни води, които са прекрасна даденост за развитие на Варна и региона", допълни Иван Портних.

"Ще продължим да работим върху това Варна да бъде град на знанието, морска столица, а защо не и туристическа столица на България", заяви проф. Костадин Ангелов.

Той припомни, че една не част от неговата младост е минала именно във Варна, където е изкарал обучението си по медицина.

"Никога няма да забравя онези ценни за мен спомени свързани с Варна и най-вече топлината в сърцето ми, когато си спомня за учението си в Медицинския университет. Именно тук придобих изключително много знания и умения, за да стана лекарят, който съм в момента. И да, завинаги в моето сърце Варна ще остане и ще бъде морската столица на България.

Ще работя активно това да се запази, защото с годините градът придоби един изключително добър облик. Варна е град и на знанието, което се дължи на университетите, които покриват почти всички важни профили за развитието на една държава. Когато знанието върви ръка за ръка с науката, това дава възможност на бизнеса да се развива. Всичко това е единствено и само в полза на хората.

Сега предстои и летния сезон. По този повод организирахме среща с представители на туристическия бранш. Ангажирахме се този летен сезон да не бъде провален и ще работим активно той да бъде успешен. За да се случи това сме си поставили и няколко важни цели. На първо място да направим така, че туристите да искат да идват в България. Важно за нас е и да осигурим здравословна среда за пълноценна почивка, но и да осигурим безопасност на нашите граждани.

Хората работещи в сектора ще имат възможност да си поставят ваксини преди началото на активния туристически сезон.

Когато говорим за туризъм, освен масовия, културно-историческия туризъм, Варна има огромният потенциал да развива и медицинския. Тук можем да разчитаме на всички лечебни заведения на територията на града, които освен, че са добре оборудвани разполагат и с прекрасни медицински специалисти.

И пак казвам, ще продължим да работим върху това Варна да бъде град на знанието, морска столица, а защо не и туристическа столица на България“, каза още проф. Костадин Ангелов.

Той обеща, че предизборната кампания ще бъде изградена на положителни послания и много срещи с варненци.

"Искаме да чуем мнението на хората, да чуем техните оплаквания и въпроси, за да можем да бъдем наистина полезни за града“, каза в заключение водачът на листата на коалиция ГЕРБ/СДС във Варна.

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).