Година и половина в затвора за мъж, откраднал велосипед

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
16:40 / 10.03.2010
3514
След споразумение, Районният съд във Варна наложи ефективно наказание от 1 година и 6 месеца затвор за кражба на 29-годишния Благой Апостолов. На 6 декември м.год. във Варна, в съучастие с друг неустановен съизвършител и в условията на опасен рецидив, той отнел чуждо имущество на обща стойност 148 лв.

Подсъдимият, заедно със съучастника си, проникнал в голям жилищен блок на бул."Владислав Варненчик", като използвал отключената за момент входната врата на сградата. Двамата се качили на последния етаж и с помощта на клещи успели да разбият катинара на междуетажно помещение между 15-я и 14-я етаж. От там откраднали велосипед и 4 бутилки с алкохол. При напускане на сградата, във входа на блока съседи видели Апостолов да носи велосипеда и го попитали откъде е. Подсъдимият хвърлил колелото и побягнал, но един от мъжете успял да го задържи. Междувременно в суматохата, съучастникът му успял да избяга.

29-годишният Благой Апостолов е многократно осъждан, предимно за престъпления против собствеността. Наказанието си той ще търпи при строг режим в затвор. Споразумението е окончателно и веднага влиза в сила.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...
Варна се обогати с нова икона
Тротинетки се движат опасно по пътното платно във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).