Големият Димитър Маринов със съвети към младите кинематографисти на Варна

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
10:46 / 06.06.2019
2010
Димитър Маринов, който е първият български актьор, качил се на сцената на Оскарите, отправи своите съвети и пожелания към младите кинематографисти от кино школа "Братя Люмиер" при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна.

"Вярвайте в себе си. Вярвайте на мечтите си. Аз знам, че във всеки от вас има тръпка на страх. Страхът не е лошо нещо, докато не се превърне в паника. Страхът е вашето мерило за творчество. Той се превръща в паника, когато нямате самочувствие. Вие трябва да вярвате, че сте актьори", заяви Маринов в специално видеообръщение от Калифорния. То бе прожектирано на премиерата на лентата "Децата и Госпожата", която се състоя в галерия "Тереза Зиковска" във Варна.

Видеопожелания към дебютантите отправиха също Мартина Апостолова, носител на отличието "Златна роза" през 2018 г., както и актрисата Ива Тодорова, която през тази година грабна "Икар". Филмът "Децата и Госпожата“ предизвика смях, размисъл, бе калейдоскоп от пъстри настроения. След прожекцията всяко дете получи малък подарък. По-късно ръководителката на школа "Братя Люмиер" Елица Матеева и нейните възпитаници Максим Панков и Стелиан Ганчев гостуваха в Радио Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).