ИУ - Варна със споразумение за сътрудничество с Институт на вътрешните одитори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:15 / 29.11.2016
1951
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес се сключи споразумение за сътрудничество от проф. д-р Пламен Илиев - ректор на Икономически университет - Варна и г-н Йордан Карабинов - председател на УС на Институт на вътрешните одитори в България. 

Идеята на споразумението е да съдейства за информиране на студентите от ИУ-Варна за провеждани студентски стажове, за обявени работни позиции от ИВОБ, както и взаимно информиране и обмен на информация и публикации в списание "Вътрешен одитор".

Организатор и домакин на събитието беше катедра "Счетоводна отчетност", за която е важно синхронизирането на учебните планове по специалностите: "Счетоводство и одит" и "Счетоводство и финанси" към ИУ-Варна със сертификационна програма CIA (Certified Internal Auditor) на The IIA.

След подписването на споразумението се проведе презентация на тема "Вътрешният одит - професията на бъдещето" с лектори: г-н Йордан Карабинов - Председател на УС на ИВОБ и г-н Огнян Тодоров, сертифициран вътрешен одитор в публичния сектор, член на УС на ИВОБ, директор на отдел "Вътрешен одит" на НАП. Презентацията запозна присъстващите студенти, преподаватели и гости както с възможностите за професионално развитие в областта на вътрешния одит, така също и със сертификационните програми свързани с професията вътрешен одитор.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).