Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Илиян Карагьозов на сбогуване: Работих с любов към региона и вложих всички сили за развитието му!
Автор: Пламена Николова 11:10 / 31.05.2021Коментари (0)4309
© Фейсбук
Вече бившият зам.-областен управител на Варна Илиян Карагьозов сподели емоционален коментар в социалната мрежа във връзка с освобождаването си от поста, видя Varna24.bg. Медията ни го публикува без редакторска намеса: 

"Днес /29 май/ със заповед на служебния министър-председател бях освободен от длъжността зам. областен управител на област Варна!

Изразявам своята дълбока благодарност на всички през годините на съвместна работа в приятелския екип за човешкото отношение и съдействие при решаване на всички въпроси.

Чувствам се удовлетворен от постигнатото! Работих с любов към региона и вложих всички сили за развитието му! Работих за утвърждаването на обществената мисия и авторитета на институцията с множеството лично мои инициативи през годините, отличени от различните институции, утвърждаващи държавността и поощряващи гражданското общество и общественици и деятели на различни професионални сектори! Създадох за първи път в България на областно ниво лични мои приемни срещу корупцията по общини за повишаването на доверието на гражданите в държавността!

Организирах първата в България на областно ниво статистика в държавния апарат относно равнопоставеността на жените и мъжете и на дискриминацията по пол, както и проведох първите срещи за страната с местните органи на властта за нейното ограничаване! Създадох първия в България Областен съвет по професионално образование, където свързах бизнеса с училищата за решаването на големия обществен проблем с липсата на квалифицирани кадри! Организирах постоянно полицейско наблюдение за опазване на културно-историческото наследство в областта!

Специални благодарности на всички полицаи от Икономическа полиция, които неотлъчно бяха до мен през учебните 2017-2018г,2018-2019г. и 2019-2020г. във всички училища на Варненска област по моята инициатива , "Превенция на корупцията" и изнесохме стотици презентации пред бъдещето на страната: учениците-нашите деца!

Създаденият от мен за пръв път Областен съвет по туризъм събра туристическия бизнес с държавните местни органи и помогна в решаването на много проблеми за този тъй важен структороопределящ отрасъл на региона!

Сложен мандат, изпълнен с множество предизвикателства и сериозни изпитания, като най-сериозното е пандемията от COVID-19, но всичко това ни правеше по-силни и сплотени!Работихме в диалог с всички институции и успяхме да осигурим спокойствие и сигурност на гражданите! Огромно благодаря на всички лекари!

Благодаря на колегите от политическия кабинет, зам.-областния управител, г-н Петър Манчев, и областния управител, г-н Стоян Пасев, и служителите на Областна администрация, професионалисти и експерти, с които се справихме отлично с всички нелеки задачи!

Благодаря на всички бивши министри, зам. - министри, началници на политически кабинети за добрата комуникация при решаване проблемите на региона!

Благодаря на ръководителите на държавни институции в областта и на всички кметове, с които работихме в отлично взаимодействие и грижа към общините и региона!

Благодаря на журналистите за обективното отразяване!

Моля да приемете моите извинения, ако съм обидил някого - винаги съм се ръководил от интересите на държавата и региона и съм работил в интерес на гражданите!

Благодаря на всички!

За мен бе въпрос на чест да бъда зам.областен управител на Варненска област!

Искрено ваш - Илиян Карагьозов! Бъдете здрави!!!"



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1607) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: