Интеракт клуб Варна кани младежи на среща

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:17 / 13.10.2021
997
На 17 октомври (неделя) в 17.30 часа в зала 5 на Фестивалния и конгресен център Интеракт клуб Варна организира събитие за младежи от 14 до 18 годишна възраст, съобщиха за Varna24.bg от организацията. 

Интеракт е програма на Ротари Интернешънъл за младежи между 14 и 18 години. Интеракт клубовете са младежки програми на Ротари клубовете. Основните цели на младежката програма Интеракт е изграждане на млади лидери, възпитаване младото поколение на съпричастност към проблемите на различните общности, осъществяването на проекти в сферите на здравеопазването, грамотността, осигуряването на чиста питейна вода, социално и икономическо развитие и мир по света. 

По време на срещата организаторите ще запознаят младите хора как работи доброволческия клуб, какви са позициите в него, как организацията работи по различни проекти.

"Потопете се в приятелската атмосфера на амбициозни млади хора, търсещи начини да са полезни на обществото, и станете част от колектива ни!", призовават от Интеракт клуб Варна.

Домакините ще посрещат гостите в 17:30 пред главния вход на ФК, а в случай, че закъснеете - срещата ще се проведе в зала 5.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).