Иван Иванов оглави Районната прокуратура в Разград

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:02 / 04.06.2021
1362
Новоизбраният административен ръководител на Районна прокуратура – Разград Иван Иванов днес встъпи официално в длъжност, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна. 

На церемония в присъствието на колеги, окръжният прокурор на град Разград Тихомир Тодоров връчи акт за встъпване в длъжност на новоизбрания районен прокурор на града Иван Иванов.

Съгласно решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет от 19 май 2021 г., прокурор Иванов е определен да заеме длъжността "Административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура - Разград", на база резултатите от провел се конкурс.

Иван Иванов започва своята кариера в Прокуратурата на Р България през януари 2000 година, когато е назначен на длъжност "младши прокурор“ в Исперих.

През април 2006 година прокурор Иванов е назначен за заместник-районен прокурор на Районна прокуратура - Исперих, а през март 2015 година е определен да заеме позицията "изпълняващ функциите на административен ръководител - районен прокурор“ на структурата. От юни месец същата година до януари 2020 година е титуляр на позицията "Административен ръководител - районен прокурор“ на РП – Исперих.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).