Изтича времето за записване на деца и ученици в школите на ОДК-Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:15 / 20.08.2018
3352
Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, гр. Варна обяви прием за учебната 2018/2019 година чрез електронната система odk.is-vn.bg. Крайният срок за подаване на заявления е 31 август 2018 г. Всяко дете има право да посещава две школи. За децата, които са чужди граждани има възможност родителите да изтеглят формуляра за записване от електронната система и да го подадат в сградата на ОДК на ул. "Петко Каравелов" №3А.

            Преди да подаде заявление, родителят трябва да се запознае с дейността на школата, за която  кандидатства   в сайта  на ЦПЛР – ОДК, гр. Варна odk-varna.com.  В страниците на школите е посочена възрастта и условията за прием на деца за предстоящата учебната година. Обявите за кастинги и прослушвания на школите по изкуства  ще бъдат публикувани през септември в началната страница odk-varna.com. След 20 септември, във връзка с прилагането на Регламента за защита на личните данни, в страниците на школите ще бъдат публикувани списъците на приетите деца и ученици с  входящ  номер и инициали.

ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна е най-големият в страната и предлага на децата на Варна обучение през свободното време в над 30 школи, състави и формации в направленията "Наука", "Изкуство", "Спорт". При нас се обучават и децата със специални образователни потребности, децата без родители и всички, които искат да осмислят своето свободно време. Някои от школите са с над 50 годишна история. В тях са открили таланта си много български актьори, художници, музиканти, хора на науката, световно известни спортисти.

Новите школи "Огнеборец“ и кино школа "Братя Люмиер“ очакват  своите  нови приятели и бъдещи възпитаници.

Повече информация за дейноста  на формациите на Детския комплекс  четете в  www.odk-varna.com в меню ШКОЛИ, а за многобройните награди на нашите  възпитаници - в ПОСТИЖЕНИЯ И ИЗЯВИ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).