Концерт-спектакъл "Младостта пее и танцува" с Николина Чакърдъкова за празника на район "Младост“

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:45 / 07.10.2020
2141
Район "Младост" във Варна по традиция ще отбележи своя празник на 12 октомври. Спектакълът "Младостта пее и танцува" ще бъде подарък за жителите и гостите на района.

Концертът с участието на Николина Чакърдъкова, Мария Чакърдъкова, Боби Шапков, Петя Шапкова и Неврокопски танцов ансамбъл, ще бъде на 10 октомври (събота), от 18 часа, на сцената на летен амфитеатър в Общински спортно-развлекателен комплекс "Младост". 

Спектакълът "Младостта пее и танцува" е приказка за приемствеността, за първите трепети, за любовта, за очакването, за мечтите, за порива да пееш и танцуваш. За първи път, предпремиерно ще бъде изнесен във Варна, за празника на район "Младост“. Изграден е от нови песни и танци, на които за първи път ще се насладим. 

Традиционният водосвет за здраве и благополучие на жителите на района ще бъде на 12 октомври (понеделник), от 11 часа,  в храм "Св. пророк Илия".

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна даде старт на туристическия сезон с грандиозен концерт
Предупреждение: Язовир "Елешница" няма да може да удържи водата п...
Варненци изпращат седмицата с облачно време
ФКЦ-Варна с нов директор и ново име
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).