Криминалисти с удар по пазара на наркотици в "Аспарухово"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:48 / 28.04.2022
1404
Вчера, при специализирана полицейска операция по противодействие, предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления, свързани с наркотични вещества на територията на кв."Аспарухово", криминалисти от Четвърто РУ спрели за проверка л.а. "Опел“.

При направената инспекция се оказала, че водачът на автомобилът- 23-годишен варненец, е дал положителна проба за метамфетамин, след направен наркотест, а в стоящия до него пътник на 33 години, известен на МВР, са намерени 10 бр. пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество.

В хода на процесуално-следствените действия е предприето претърсване на дома на возещия се в колата мъж. В жилището му са намерени и иззети 23 бр. пакети със зелена тревиста маса; бяло кристално вещество, насипна суха тревиста маса; гриндер, електрическа везна и пари. Направената експертна справка в лабораторията на ОДМВР – Варна показва, че наркотичните вещества са: метамфетамин – 40,36 г.; анфетамин 5,61г.; марихуана – 247,8г. и 0,64 г екстази.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура - Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).