Липсват тоалетни в Морската градина на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (28)
15:25 / 13.12.2010
5618
Липсват тоалетни в Морската градина на Варна. Въпреки, че Морската градина е едно от най-предпочитаните места за разходка, то сериозен проблем си остава липсата на тоалетни.

Оказва се, че в градината има няколко химически тоалетни, които обаче или нефункционират или са в изключително съмнително и хигиенично състояние. За това не са малко и варненците, които използват храстите, за да облекчат нуждите си. Други пък решават да използват тоалетните в заведенията или хотелите намиращи се в самата градина. За това обаче се заплаща около 1 лев, за да се използва санитарното помещение. Не са рядкост и хората, които използват подлезите, по лична нужда, от което пък миризмите носещи се от тях са крайно неприятни и задушливи.

Проблема с градските тоалетни е почти същия. Такива има едва на 2-3 места в целия град и то предимно в центъра. В крайните квартали няма такива. По отношение на хигиената в малкото градски тоалетни варненци изразиха мнение, че критерия може да се завиши особено при положение, че се заплаща. Много често миризмите от тоалетните са граничещи до зловоние. Освен това много често тоалетните седалки не са почистени и има неидентифицирани елементи върху тях. Сапун също няма, както и хартия за избърсване на ръцете.

Източник: Радио Фокус

Виж коментарите (28)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).