Мария Габриел и Емил Радев поздравиха жителите на "Владиславово" за празника на района

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
15:56 / 21.05.2019
2148
Кандидатите за членове на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел и Емил Радев бяха сред гостите на тържеството, с което район "Владислав Варненчик“ чества своя празник. Навръх 21 май - Деня на светите равноапостоли Константин и Елена, в местността Ментеше бе отслужен водосвет, след което се състоя празничен концерт. Своитe пожелания за здраве и благополучие поднесе кметът на района Николай Костадинов.

"Благодаря за поканата да бъдем част от този хубав християнски празник, когато почитаме Св. Св. Константин и Елена", заяви Мария Габриел и пожела светите равноапостоли да закрилят всички и да даряват жителите и гостите на Владиславово със здраве и сили. "Гордеем се с християнските ни ценности, които са ни направили несломим през вековете народ. Всички самодейци съхраняват нашето невероятно културно богатство. Благодаря на по-възрастните, които ни карат да усещаме живи тези традиции, а на най-малките, че ги претворяват в настоящето", каза в приветствието си българският еврокомисар Мария Габриел, която е и водач на лисатата на ГЕРБ за евроизборите.

Варненският представител в Европейския парламент Емил Радев също аплодира самодейните състави и ги поздрави за силния български дух, който носят. Сред гостите на празника бяха още народният представител от Парламентарната група на ГЕРБ Владимир Вълев и общинските съветници Марица Гърдева и Николай Георгиев.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).